WANDEL EN FOTO CHALLENGE SEPTEMBER

Wandel Challenge September Heleen Klop

WANDEL UITDAGING

Iedere dag start ik mijn dag met een wandeling. Wat een jaar geleden begon als een kleine, overzichtelijke uitdaging voor mijzelf is langzaam maar zeker een “way of life” geworden. De dag starten met minimaal een half uur bewegen, of het nu regent of niet, ik merk dat het goed is voor mijn lijf. Door de Wandel en Foto Challange ben ik minder stram geworden, want ik start mijn lijf echt even op. Ik heb meer energie, ik beweeg lekkerder en te lang stil zitten voelt niet goed. En daarbij is het ook goed voor mijn hoofd. Er is weer ruimte, er ontstaan nieuwe ideeën tijdens het wandelen. Het is een echt rustmomentje. Even die tijd pakken voor mijzelf aan het begin van de dag, wat er ook op het programma staat. Aanrader!

VERSCHILLENDE SEIZOENEN

Langzaam maar zeker gaan we naar de Herfst toe. Het is een goed wandeljaar tot nu toe. Na die geweldig zonnige lente, ideaal om te wandelen, en daarna die hete zomer, reken ik ook nog op een prachtige nazomer. En fijn om te ervaren dat het echt mogelijk is iedere dag een ander onderwerp te fotograferen. Wat is het leuk en bijzonder om mijn directe omgeving te zien veranderen in de verschillende seizoenen. Echt te ervaren en buiten zijn, wat een geluk. Ik zie nog dagelijks nieuwe dingen en leer mijn wijk en de bewoners beter kennen.

SPECIALE GROEP

Naast dat we de foto’s van deze wandel challenge op Instagram posten, doen we dit ook op Facebook. We hebben, voor de uitdaging, een lijst met thema’s gemaakt. Er is een thema per dag, en de foto met dat thema kun je in onze speciale groep posten. Daar plaatsen we ook iedere week leuke tips, opdrachtjes en korte video’s, om betere foto’s te maken met je mobiele telefoon. Alle thema’s voor de Wandel Challenge voor de maand september staan hieronder. Hartstikke leuk als je meewandelt in je eigen omgeving en fotografeert! (Lees verder onder de foto)

Wandel Challenge September Heleen Klop

#NORMAAL

WORKSHOP MOBIELE FOTOGRAFIE

Wil je meer tips en persoonlijke begeleiding van ons om betere foto’s te maken met je mobiele telefoon? Vraag onze gratis TIPS aan via deze link. Je krijgt handige en leuke tips via e-mail toegestuurd. Ook bieden we de workshop Mobiele Fotografie aan. Daarin geven we je in 2 uur tijd, vanuit ons kantoor in Utrecht en buiten, enorm veel tips en tricks. Je ziet direct het verschil! Opgeven kan via Workshop Mobiele Fotografie. Tot snel!

Thema’s van de maand september

1 september: Power
2 september: Aan de linkerkant
3 september: Gespiegeld
4 september: Houden van…
5 september: Acht
6 september: Diagonaal
7 september: Beweging
8 september: Beeldvullend
9 september: Portret
10 september: Tien
11 september: Kijkrichting
12 september: Hartslag
13 september: Avontuurlijk
14 september: Eerste gezicht
15 september: Levenslust
16 september: Eng
17 september: Nieuwsgierig
18 september: Goede eigenschap
19 september: Voornemen
20 september: Zorgen
21 september: Low key
22 september: Compliment
23 september: Blunder
24 september: Talent
25 september: Goed doel
26 september: Macro
27 september: Schrikken
28 september: Film
29 september: Mooi
30 september: Buiten

Ben je er klaar voor? Wandel je mee? Dan gaan we gelijk op zoek naar die ene foto! De bedoeling van de thema’s is je te inspireren. Je kijkt anders naar je omgeving als je op zoek gaat. Een thema mag je zo vrij interpreteren als je zelf wilt. Er is geen goed of fout. Het laat je anders ervaren.

Ik heb interesse! >>
Wandel Challenge September Heleen Klop

#ZOOM

Wandel Challenge September Heleen Klop

#NAALD

Wandel Challenge September Heleen Klop

#AANDERECHTERKANT

Wandel Challenge September Heleen Klop

#LIVE

Wandel Challenge September Heleen Klop

#SELFIE

(Alle foto’s van deze Foto en Wandel Challenge zijn gemaakt met een iPhone 7 en iPhone SE.)