WANDEL EN FOTO CHALLENGE OKTOBER

Wandel Challenge Oktober Heleen Klop

We zijn zo de Herfst in gewandeld deze 1e oktober met onze Wandel en Foto Challenge. De dagen worden korter, het regent vaker, de blaadjes verkleuren. Iedere ochtend stap ik de deur uit en verheug me weer op de wandeling die voor me ligt. Wie had dat een jaar geleden gedacht, dat ik dit zou volhouden? Het is een deel van mijn ochtendroutine geworden en ik ben er blij mee. Ik beweeg, da’s goed voo rmijn lijf. Ik maak mijn hoofd leeg of stop er juist een podcast in.

DRUK PROGRAMMA

Ik start de dag rustig door minimaal een half uur buiten te stappen. Mijn speciale bril gaat op, ik speur naar het thema van de dag. En het leuke is, het lukt iedere dag. De lat heb ik niet te hoog gelegd, slechts een half uur. Dus zelfs op de dagen dat ik een druk programma heb, een vroege afspraak heb, lukt het me te wandelen. Na de ronde geef ik mijzelf een schouderklopje: er zijn er voldoende die het niet gedaan hebben!

MEDE-WANDELAARS

Erg leuk te merken dat de groep op Facebook, die groter en groter wordt, nu ook enthousiast meewandelt. Iedere dag worden er foto’s gepost van mede-wandelaars met een kort of lang verhaal erbij. Er wordt anders gekeken en creatief geschreven. Het maakt me vrolijk. En hoe zit het met jou? Heb jij een ochtendroutine? En beweeg jij voldoende? Vind je fotograferen leuk en durf je deze challenge aan? Hartstikke leuk! Dan nodig ik je uit voor de Mobiele Fotografie Tips groep!

MAAND OKTOBER

Er is weer een nieuwe lijst, de lijst met thema’s voor de maand oktober. Deze staat hieronder. Er is iedere dag een ander thema. De foto met het thema kun je in onze speciale groep posten. Daar plaatsen we ook iedere week leuke tips, opdrachtjes en korte vlogs, om nog betere foto’s te maken met je mobiele telefoon. (Lees verder onder de foto)

Wandel en Foto Challenge oktober

#POWER

Wandel Challenge Oktober

#ENG

Wandel Challenge Oktober

#LEVENSLUST

Wandel Challenge Oktober

#DIAGONAAL

Wandel Challenge Oktober

#HOUDENVAN

WORKSHOP MOBIELE FOTOGRAFIE

Wil je nog meer tips en/of persoonlijke begeleiding om echt betere foto’s te maken met je mobiele telefoon? Vraag dan onze gratis TIPS aan via deze link. Je krijgt om de paar dagen handige en leuke tips via e-mail toegestuurd. Ook geven we de workshop Mobiele Fotografie. Daarin geven we je in 2-2,5 uur tijd, vanuit ons kantoor in Utrecht en buiten, enorm veel tips en tricks. Je zult verbaast zijn over het resultaat! Opgeven darvoor kan via Workshop Mobiele Fotografie. Tot snel!

Thema’s van de maand oktober

1 oktober: Sexy
2 oktober: Vliegend
3 oktober: Voorwerp
4 oktober: Kus
5 oktober: Aantrekkelijk
6 oktober: Wens
7 oktober: Slow
8 oktober: Moe
9 oktober: Kleding
10 oktober: Smelten
11 oktober: Feestje
12 oktober: Energie
13 oktober: Verdrietig
14 oktober: Reis
15 oktober: De ware
16 oktober: Herinnering
17 oktober: Vreemd
18 oktober: Advies
19 oktober: Koosnaam
20 oktober: Indrukwekkend
21 oktober: Geel
22 oktober: Zwart
23 oktober: Blauw
24 oktober: Grijs
25 oktober: Paars
26 oktober: Geblokt
27 oktober: Gestreept
28 oktober: Veilig
29 oktober: Zoen
30 oktober: Verrassend
31 oktober: Herfst

Wandel je mee? Neem dan ook je mobiel mee. We gaan op zoek naar dé foto! De bedoeling van de thema’s is je te inspireren. Je kijkt anders naar je omgeving als je die andere bril opzet. En het leuke is, een thema mag je zo vrij interpreteren als je zelf wilt. Er is geen goed of fout.

Ik heb interesse! >>
Wandel Challenge Oktober

#MACRO

Alle foto’s van deze Wandel en Foto Challenge, ook in oktober zijn gemaakt met de iPhone SE2.