WANDEL EN FOTO CHALLENGE NOVEMBER

Wandel Challenge November Heleen Klop

Aangezien we toch echt moeten roeien met de riemen die we hebben gaan we ook in november met deze wandel en foto challenge door. Helaas is Corona het land en de wereld nog niet uit. Echt, het beste voor je hoofd en lijf, is iedere dag een stuk wandelen. Goed voor je lijf, hoofd en voor nog heel veel meer. We hebben het even gegoogled. Er is veel over te vinden. Meer weten? Lees het op deze site, of op deze hier!

LOPEN IN JE EIGEN OMGEVING

Dit wandelen doen we alweer maanden en, zo leuk, steeds meer mensen lopen met ons mee. Wat is het motiverend om positieve reacties te krijgen van anderen die enthousiast met ons meewandelen, natuurlijk alles op afstand. Wandelen in je eigen omgeving of iets verder weg heeft vele voordelen. Wat wij met name zo leuk vinden is dat je de kleuren in de wijk ziet veranderen door de seizoenen heen. Kleine details vallen meer op, je krijgt meer contact met de buurt. En het leuke is: wandelen met een thema in gedachte laat je anders kijken en ervaren.

POSITIVITEIT EN MOTIVEREN

Om de drempel zo laag mogelijk te maken stellen we geen eisen, geen verplichtingen. Iedereen moet wandelen wanneer het hem of haar uitkomt. En of je nu met of zonder thema wandelt, de beweging is het belangrijkste. Onze groep op Facebook, die groter en groter wordt, doet enthousiast mee. Niet iedereen wandelt en niet iedereen post een foto per dag, maar de positiviteit en het motiveren van elkaar met leuke foto’s en bijbehorende teksten staat hoog in het vaandel. Doe je ook mee? Meld je dan nu aan bij de Mobiele Fotografie Tips groep op Facebook!

MAAND NOVEMBER

We hebben weer nieuwe thema’s voor de maand november. Alle thema’s staat hieronder. Er is iedere dag een ander thema. De foto met het thema kun je in de groep posten. Daar plaatsen we ook iedere week leuke tips, opdrachtjes en korte vlogs, om nog betere foto’s te maken met je mobiele telefoon. (Lees verder onder de foto)

Wandel Challenge November Heleen Klop

#FEESTJE

Wandel Challenge November Heleen Klop

#ADVIES

Wandel Challenge November Heleen Klop

#PAARS

Wandel Challenge November Heleen Klop

#HERFST

Wandel Challenge November Heleen Klop

#GESTREEPT

WORKSHOP MOBIELE FOTOGRAFIE

En wil je nog meer tips en/of persoonlijke begeleiding om vanaf nu betere foto’s te maken met je mobiele telefoon? Vraag dan onze gratis TIPS aan via deze link. Je krijgt om de paar dagen handige en leuke tips via e-mail toegestuurd. Ook geven we de geweldige workshop Mobiele Fotografie. Daarin geven we je in 2-2,5 uur tijd enorm veel praktische tips en tricks. Je zult echt blij verrast zijn over het resultaat! Opgeven kan via Workshop Mobiele Fotografie. Tot snel!

Thema’s voor de maand november

1 november: Moment
2 november: Vuur
3 november: Raar
4 november: Prettig
5 november: Wakker
6 november: Vertederend
7 november: Aantrekken
8 november: Outdoor
9 november: Vriendschap
10 november: Belofte
11 november: Vreselijk
12 november: Perfect
13 november: Klusje
14 november: Vrije dag
15 november:Cadeautje
16 november: Merk
17 november: Waard
18 november: Supermooi
19 november: Bloot
20 november: Droom
21 november: Behoefte
22 november: Sterrenbeeld
23 november: Gerecht
24 november: Mop
25 november: Rijk
26 november: Telefoon
27 november: Lunch
28 november: Voorgerecht
29 november: Hoofdgerecht
30 november: Nagerecht

En nu jij! Wandel je gezellig met ons mee? Neem dan ook vooral je mobiel mee. Samen gaan op zoek naar het thema van de dag! Onze bedoeling met de thema’s is je te inspireren en anders te kijken. Je zult merken, die bekende omgeving biedt je zoveel creatieve mogelijkheden. En het leuke is, een thema mag je zo vrij interpreteren als je zelf wilt. 😉 Er is geen goed of fout. Gewoon genieten!

Ik heb interesse! >>
Wandel Challenge November Heleen Klop

#SLOW

De foto’s van de Wandel en Foto Challenge, en ook in november, worden gemaakt met een iPhone. Maar uiteraard kun je met iedere telefoon meedoen. Naast het maken van een foto met een thema is het ook leuk om te lezen waarom en hoe het thema bedacht is. Doe daarom gezellig mee. Dat kan op Instagram met #wandelchallengenovember of in de Facebookgroep!