WANDEL EN FOTO CHALLENGE MEI

Wandel Challenge Mei Heleen Klop

Het Corona-virus houdt ons nog steeds in haar greep en vele mensen zitten en werken nog steeds vanuit huis. Het ommetje dat ik – en velen met mij – iedere dag maak is me zeer waardevol. Even de deur uit, een rustige route nemen door de wijk en even het hoofd leegmaken. Ik kom tot de ontdekking dat mijn wijk Hoograven en de wijk Lunetten mooier zijn dan ik ooit had gedacht. En wat ontzettend fijn dat het weer meezit. Perfect wandelweer voor een Wandel challenge in de maand mei!

FOTOGRAFIE COACHEN

Voor de meeste ondernemers is het een rare tijd. Veel mag er niet en alles staat op losse schroeven. Ook voor ons fotografen is het roeien met de riemen die we hebben. Nu is onze passie fotografie en gelukkig ook mensen beter leren fotografen! Of dat nu met een mobiele telefoon is of met een (semi) professionele camera. Mensen inspireren, coachen en een goede tijd bezorgen is waar we heel erg blij van worden.

SAMEN LEREN EN FOTOGRAFEREN

Op pad met je camera, hoe leuk is dat! En wij kunnen je er ook bij helpen als je dat wilt. Daarom zijn we deze challenge gestart: Onze Wandel en Foto Challenge. Samen leren en inspireren is leuker dan alleen. Doe je online met ons mee? Het is heel eenvoudig: schoenen aan, telefoon mee en wandel je deur uit. Om het nog leuker te maken hebben we een thema bedacht voor de foto. Zo leer je anders kijken en daag je jezelf iedere keer weer uit! De thema’s, iedere dag een, staan hieronder. Er valt niks te winnen, al is een betere conditie, een helder hoofd én beter leren kijken door te fotografen natuurlijk al een cadeau! (Lees verder onder de foto)

Wandel Challenge Mei Heleen Klop

#MUUR

 

FACEBOOKGROEP MOBIELE FOTOGRAFIE

Wil je naast deze Wandel Challenge in mei nog meer tips over hoe je beter met je mobiel kunt fotograferen, vraag dan de gratis Mobiele Fotografie Tips aan via deze link. Wil je tips  of advies over een foto wordt dan lid van onze NIEUWE Facebook-groep Mobiele Fotografie Tips. Daar kun je iedere dag een foto posten en als je feedback wilt geven we die. Als je een foto voor de challenge post op Instagram tag me in het bericht en gebruik de hashtag #wandelchallengemei en het thema van die dag (bijv. #rood) We zijn super benieuwd naar jouw foto en naar je wandelervaring! (Let op: houd wel afstand en doe voorzichtig. Blijf gezond!)

Thema’s van de maand Mei

1 mei: Rood
2 mei: Plakker
3 mei: Papier
4 mei: Troost
5 mei: Vrij
6 mei: Persoon
7 mei: Cijfer
8 mei: Fiets
9 mei: Overzicht
10 mei: Kinderen
11 mei: Lijn
12 mei: Steen
13 mei: Doorkijkje
14 mei: Dichtbij
15 mei: Vijf
16 mei: Huisdier
17 mei: Vroeg
18 mei: Veld
19 mei: Tekst
20 mei: Haar
21 mei: Knuffel
22 mei: Teken
23 mei: Verticaal
24 mei: Stip
25 mei: Rijden
26 mei: Lui
27 mei: Bak
28 mei: Klein
29 mei: Muziek
30 mei: Spelen
31 mei: Bos

Ben je helemaal enthousiast geworden en wil je nog betere foto’s maken met je mobiele telefoon??? In 2 uur tijd via Skype leren we je alle tips en tricks en je ziet direct het verschil! Geef je op voor onze Workshop Mobiele Fotografie. Zo ga je nog gemotiveerder met deze wandel en foto challenge aan de slag. Tot snel!

Ik heb interesse! >>
Wandel Challenge Mei Heleen Klop

#STRAAL

Wandel Challenge Mei Heleen Klop

#ZWART/WIT

Wandel Challenge Mei Heleen Klop

#FAVORIET

Wandel Challenge Mei Heleen Klop

#HORIZON

Naar de winkel >>