WANDEL EN FOTO CHALLENGE MAART 2021

Wandel Challenge Februari

De korte februari-maand zit er weer op en ook die van de Wandel Challenge februari. Wat een maand van tegenstellingen was het, qua weer. Zo was het echt, echt winter: koud, sneeuw, ijs, schaatsen! En zo zitten we ineens midden in de lente, met alle lentebloeiers. De sneeuw én de zon nodigden ons uit om naar buiten te gaan.

Wat een mooie, witte, wondere wereld was het een hele week lang. Echt een sprookje om te zien. Wat hebben we er van kunnen genieten! Al wandelde het soms best lastig, het was wel echt een mooi cadeautje van Moeder Natuur, ondanks Corona en de maatregelen.

LENTE IN NEDERLAND

Om precies een week later totaal ander weer te hebben! De tweede helft van de maand was het lente. De sneeuw smolt langzaam en in een week tijd gingen we 20 graden omhoog. En dat lieten de sneeuwklokjes, krokussen en narcissen zich geen twee keer zeggen. Overal waar je kijkt ontpopt zich een bloemenpracht.

Ook de zon wint aan sterkte. Wat kan een mens daar van opknappen, een heerlijk lentezonnetje. Het motiveert mij om weer iets langer te wandelen. Iets langer stil te staan bij mooie uitzichten en echt even diep in te ademen. Lente in Nederland, ik ben er dol op!!! Hoe dan ook, het levert mooie foto’s op!

ACTIEVE FACEBOOKGROEP

En gelukkig is daar weer de volgende challenge: de Wandel en Foto Challenge van maart. We gaan vrolijk door met wandelen. Fijn, iedere dag naar buiten. Iedere dag energie opdoen en je laten inspireren. Steeds met een andere bril je omgeving bekijken. En hoe leuk is dat als we dat samen doen. Door Corona zijn er helaas beperkingen maar online kunnen we elkaar ontmoeten. We hebben een actieve Facebookgroep. Leuk als jij je daar ook aanmeldt.

MAAND MAART

En voor de maand maart hebben we ook weer nieuwe thema’s bedacht. Alle thema’s voor deze maand staan hieronder. Zoals je wellicht direct zien, deze keer zijn het Nederlandse spreekwoorden en gezegden. 🙂 Je mag ze natuurlijk vrij interpreteren als je opzoek gaat naar de foto. Een woord kiezen dat je aanspreekt uit het thema mag natuurlijk ook. Een leuk verhaal erbij, jouw gedachtegang is helemaal top.

En als je het even niet weet, een mooie mobiele foto mag altijd. Leuk als je een foto per dag post in de groep. Je kunt ‘m natuurlijk ook posten op Instagram met #wandelmaart2021. (Lees verder onder de foto’s)

Wandel Challenge Februari

#BENEDEN

Wandel Challenge Februari

#POORT

Wandel Challenge Februari

#OORSPRONG

Wandel Challenge Februari

#VALENTIJN

Wandel Challenge Februari

#DETAILLERING

WORKSHOP MOBIELE FOTOGRAFIE

Heb je de smaak te pakken en wil je gewoon nog meer tips en persoonlijke begeleiding, om echt betere foto’s te maken met je mobiele telefoon? Vraag onze gratis TIPS aan via deze link. Je krijgt om de paar dagen handige en leuke tips via je mail toegestuurd.

Ook starten we dit voorjaar weer de geweldige workshop Mobiele Fotografie. Daarin geven we je in 2-2,5 uur tijd veel praktische tips en tricks. En de tweede persoon mag nu GRATIS mee.

SUPERLEUK UITJE

Een superleuk uitje om cadeau te geven aan een ander of voor jezelf!!!

Opgeven kan via Workshop Mobiele Fotografie. Leuk om je binnenkort te ontmoeten! En dan nu de thema’s voor de WANDEL EN FOTO CHALLENGE MAART.

Thema’s voor maart 2021

1 maart: Al doende leert men
2 maart: Belofte maakt schuld
3 maart: Achter de wolken schijnt de zon
4 maart: Jong geleerd, oud gedaan
5 maart: De tijd zal het leren
6 maart: Alle gekheid op een stokje
7 maart: Beter een half ei dan een lege dop
8 maart: Maart roert zijn staart
9 maart: Als de nood het hoogst is, is de redding nabij
10 maart: Als er een schaap over de dam is, volgen er meer
11 maart: Als twee honden vechten om een been, loopt de derde er mee heen
12 maart: Baat het niet, dan schaadt het niet
13 maart: Als de kat van huis is, dansen de muizen op tafel
14 maart: Beter een vogel in de hand, dan tien in de lucht
15 maart: Oefening baart kunst
16 maart: Blaffende honden bijten niet
17 maart: Boontje komt om zijn loontje
18 maart: Brood op de plank hebben
19 maart: De aanhouder wint
20 maart: De boog kan niet altijd gespannen zijn
21 maart: De brutalen hebben de halve wereld
22 maart: Wie mooi wil wezen, moet pijn lijden
23 maart: De kleren maken de man
24 maart: De muren hebben oren
25 maart: Een goed hart is goud waard
26 maart: De pen is machtiger dan het zwaard
27 maart: Het is niet alles goud wat er blinkt
28 maart: Die vlieger gaat niet op
29 maart: Het ijzer smeden als het heet is
30 maart: Eerlijk duurt het langst
31 maart: Driemaal is scheepsrecht

De bedoeling met de thema’s is je te inspireren en anders naar je eigen omgeving te laten kijken. Je eigen omgeving biedt je zoveel creatieve mogelijkheden als je met een andere bril op kijkt. Er is geen goed of fout. Gewoon genieten van het wandelen en van het (leren) fotograferen tijdens deze Wandel en Foto Challenge in maart.

Ik heb interesse! >>
Wandel Challenge Februari

#TEGEL

Wandel Challenge Februari

#LIEFDEVOL

Leuk om te weten is dat alle foto’s van de Wandel en Foto Challenge gemaakt zijn met een mobiele telefoon. Dat is in dit geval met een iPhone SE. Uiteraard kun jij met iedere smartphone mee doen. Doe je mee? Dat kan op Instagram met of in onze eigen Facebookgroep!

Mobiele Fotografie Workshop >>