WANDEL EN FOTO CHALLENGE JUNI

Wandel Challenge Juni Heleen Klop

Ondertussen zijn we in juni aanbeland en het Corona-virus houdt ons nog steeds bezig. We hebben meer vrijheid gekregen en we kunnen er steeds vaker op uit. En dat is wat ik iedere dag blijf doen: minimaal een half uur lopen om lekker buiten te zijn, in beweging te zijn en om van de natuur te genieten. Met je mobiel voor de Wandel en Foto Challenge in de aanslag is het genieten van de omgeving. En al moeten we natuurlijk nog wel voorzichtig blijven doen, wandelen kun je alleen en ook samen doen, op elk moment van de dag.

FANTASEER ER LUSTIG OP LOS

Het is erg leuk om te zien dat je met een bepaalde visie, een thema anders naar de wereld kijkt dan als je dat niet zou hebben. Ik ben dan ook fanatiek en ga niet eerder naar huis voordat ik een foto heb gemaakt met het juiste thema. En het leuke van de thema’s is is dat je het vrijelijk mag interpreteren! Ik fantaseer er dus lustig op los en door tekst en beeld samen te voegen ontstaat er iets nieuws. Het inspireert me, het daagt me uit en het leert me beter kijken.

EEN CADEAU

Genieten van je fotografie, dat is toch wat iedereen wil? En met het prachtige weer is het geen straf om lekker buiten te bewegen. Daarom hebben we deze Wandel en Foto Challenge bedacht. En met de tips en ondersteunende video’s kunnen we samen leren en inspireren. Doe je met ons mee? Op Facebook hebben we zelfs een speciale groep waarin je per dag 1 foto mag posten. Maar natuurlijk kan het ook op Instagram. Hier vind je mijn account. Als je me tagged zie ik de foto voorbijkomen. De thema’s, iedere dag een andere, staan hieronder. Er valt niks te winnen, al is je ontwikkelen als fotograaf natuurlijk al een cadeau! (Lees verder onder de foto)

Wandel Challenge Juni Heleen Klop

#VERTICAAL

MOBIELE FOTOGRAFIE TIPS

Wil je naast deze Wandel en Foto Challenge in juni nog meer tips over hoe je beter met je mobiel kunt fotograferen, vraag dan onze gratis Mobiele Fotografie Tips aan via deze link. Je krijgt de tips via e-mail toegestuurd. We zijn echt super benieuwd naar jouw foto en naar je wandelervaring!

Thema’s van de maand Juni

1 juni: Kaart
2 juni: Kikvors perspectief
3 juni: Bank
4 juni: Typisch
5 juni: Begint met een O
6 juni: Anders
7 juni: Plafond
8 juni: Leven op het water
9 juni: Silhouet
10 juni: Voornamelijk bruin
11 juni: Abstract
12 juni: Panorama
13 juni: Kleurig
14 juni: Regel van Derden
15 juni: Speelgoed
16 juni: Puppy
17 juni: Wereldlach
18 juni: High key
19 juni: Licht
20 juni: Journalist
21 juni: Voortuin
22 juni: Zand
23 juni: Begint met een P
24 juni: Automaat
25 juni: Weg
26 juni: Boom
27 juni: Pad
28 juni: Bloeiend
29 juni: Vissen
30 juni: Schoen

Ben je razend enthousiast geworden van deze Foto Challenge in Juni en wil je nu helemaal nog betere foto’s maken met je mobiele telefoon? Dat kan! Met onze workshop Mobiele Fotografie geven we je in 2 uur tijd – via Skype of Zoom of live vanuit ons kantoor  – alle tips en tricks. Je ziet direct het verschil! Geef je nu op voor onze Workshop Mobiele Fotografie. Tot snel!

Ik heb interesse! >>
Wandel Challenge Juni Heleen Klop

#HAAR

Wandel Challenge Juni Heleen Klop

#VELD

Wandel Challenge Juni Heleen Klop

#LUI

(Alle foto’s zijn gemaakt met een iPhone 7.) WIl je meer uit je telefoon halen? Geef je op voor de workshop Mobiele Fotografie.

https://fotografie-academie.nl/workshops/workshop-mobiele-fotografie/