WANDEL EN FOTO CHALLENGE JULI

Wandel Challenge Augustus Heleen Klop

En dan is het alweer juli en we gaan door met onze Wandel en Foto Challenge. Het Corona-virus is nog niet het land en zeker niet de wereld uit, maar het lijkt wel de goede kant op te gaan. We zijn bijna weer terug naar normaal, maar dan wel op 1,5 meter afstand. Iedere dag wandelen is nu een vast ritueel geworden en dat blijf ik doen. Het is zo fijn en ontspannend om lekker buiten te zijn. Even in beweging zijn en van mijn directe omgeving en de natuur genieten. Ik sta nog iedere dag versteld hoe mooi de bloemen, planten en dieren zijn. Hoe mooi de verschillende seizoenen zijn! We boffen maar in Nederland. Blijven wandelen en ook weer een foto maken, dat blijf ik ook in juli doen. Doe je mee?

ACHTER DAT BEELDSCHERM VANDAAN

Het belangrijkste is dat we naar buiten gaan, ook als er veel thuis gewerkt moet worden. Achter dat beeldscherm vandaan, frisse lucht opsnuiven. Ook voor de maand juli hebben we weer leuke thema’s bedacht. Een thema om in gedachte te houden als je aan het wandelen bent. Het is zo leuk om op zoek te gaan naar dat ene beeld. Het is alsof je met een bepaalde bril op zoek gaat naar die ene foto.

BETER BEKIJKEN EN ONTDEKKEN

Wandelen, daar heb je geen speciale training voor nodig. Je trekt (goede) schoenen aan en je loopt de voordeur uit. Dat is zo gemakkelijk, dat hoef je niet te leren. En hoe leuk is dat, je eigen omgeving beter bekijken en ontdekken. Of misschien pak je de fiets en ga je een stuk verderop kijken. Weet dat je een hoop leert door alleen al te gaan en tijd voor jezelf te reserveren. De foto “moeten” maken is een goede stok achter de deur en een committent voor jezelf. 🙂 Daarom hebben we deze Wandel en Foto Challenge bedacht.

DOE JE MEE?

Doe je met ons mee? We hebben op Facebook een speciale groep gemaakt waar je per dag 1 foto mag posten. Ook posten we daar tips en video’s om samen te leren en te inspireren. Zit je liever op Instagram? Dat kan natuurlijk ook. Volg me op dit account. Als je me tagged zie ik de foto voorbijkomen. Alle thema’s voor de Wandel Challenge voor de maand juli staan hieronder. Er valt geen prijs te winnen, maar je ontwikkelen als fotograaf is natuurlijk een groot cadeau! (Lees verder onder de foto)

Wandel Challenge Juli Heleen Klop

#BEGINTMETEENO

MOBIELE FOTOGRAFIE TIPS

Wil je naast deze Wandel en Foto Challenge in juli meer tips en persoonlijke begeleiding? Vraag dan onze gratis Mobiele Fotografie Tips aan via deze link. Je krijgt de tips via e-mail toegestuurd. Of geef je op voor de workshop. Met onze workshop Mobiele Fotografie geven we je in 2 uur tijd, live vanuit ons kantoor in Utrecht, alle tips en tricks. Je ziet direct het verschil! Geef je dan nu op voor onze Workshop Mobiele Fotografie. Tot snel!

Thema’s van de maand Juli

1 juli: Vervelend
2 juli: Vrij
3 juli: Binnenstebuiten
4 juli: Platteland
5 juli: Lopen
6 juli: Stevig
7 juli: Bord
8 juli: Morgen
9 juli: Zwaar
10 juli: Moedig
11 juli: Spijt
12 juli: Schreeuw
13 juli: Detail
14 juli: Oranje
15 juli: Prestatie
16 juli: Mast
17 juli: Beter
18 juli: Twee
19 juli: Wagen
20 juli: Leger
21 juli: Veter
22 juli: Vogel
23 juli: Stuk
24 juli: Met de letter K
25 juli: Hard
26 juli: Reflectie
27 juli: Eten
28 juli: Drinken
29 juli: Spiegel
30 juli: Broek
31 juli: Lied

Nu wil je helemaal betere foto’s maken met je mobiele telefoon, toch? Dat kan! Geef je nu op voor onze Workshop Mobiele Fotografie. Tot snel!

Ik heb interesse! >>
Wandel Challenge Juli Heleen Klop

#SILHOUET

Wandel Challenge Juli Heleen Klop

#PLAFOND

Wandel Challenge Juli Heleen Klop

#ANDERS

Wandel Challenge Juli Heleen Klop

#HIGHKEY

Wandel Challenge Juli Heleen Klop

#VOORTUIN

Wandel Challenge Juli Heleen Klop

#BANK

 

(Alle foto’s van deze Foto en Wandel Challenge zijn gemaakt met een iPhone 7.)