WANDEL EN FOTO CHALLENGE FEBRUARI 2021

Wandel En Foto Challenge

De eerste maand van 2021 zit er alweer op. Een maand waarin ik hoopte dat het beter zou gaan qua Corona maar helaas. We zitten er nog een poosje aan vast, ben ik bang. Aan de dagelijkse wandeling zit ik overigens gráág nog een poosje vast. Iedere dag een blokje om doet veel goed voor me. Vandaar ook deze maand weer een Wandel en Foto Challenge februari. Ik probeer steeds een andere afslag te nemen zodat iedere wandeling weer anders is. Soms sta je echt te kijken hoe het er om de hoek uitziet. Steeds verrassend.

BEETJE FANTASIE

Zelf ben ik een weekje uit de roulatie geweest maar qua foto’s heb ik dat later weer ingehaald. Het is zo leuk om foto’s te maken met een bepaald thema in je achterhoofd. Soms is het echt een uitdaging, andere keren is het zo klaar als een klontje. Met een beetje fantasie kun je er een mooi verhaal bij verzinnen waardoor het thema naadloos aansluit bij de foto. 😉 Het gaat om het wandelen, het anders kijken en genieten van de kleine dingen om je heen.

OMMETJE

Het was een natte maand en ik vond dat een grotere uitdaging dan anders. Soms stelde ik bewust de wanding uit tot de bui voorbij was. Dat is misschien dan wel een voordeel van de lock-down. Ik hoef verder nergens heen en kan mijn eigen tijd indelen. 🙂 Wat ik erg leuk vind is dat ik weet dat er ook anderen wandelen. Ik gebruik sinds kort ook de app “Ommetje” en met de code K3E9W kun je je aansluiten bij ons team Foto Challenge. Leuk om te zien hoeveel medailles jij behaald. En het is een gratis app van de Hersenstichting dus je ontvangt ook nog allemaal leuke, goede weetjes om je hersenen in conditie te houden. Doe jij ook mee? Ik gebruik het gewoon naast Runkeeper.

MAAND FEBRUARI

Wil je meer dan alleen maar wandelen of alleen maar foto’s maken met je mobiel? Meld je dan aan bij onze Mobiele Fotografie Tips groep op Facebook! We inspireren elkaar, we delen tips en hebben een gezamenlijke hobby (of eigenlijk 2 hobby’s): Wandelen en foto’s maken met je mobiel! Alle thema’s voor februari staan hieronder. Leuk als je een foto per dag post in onze groep op Facebook. Je kunt ‘m natuurlijk ook posten op Instagram met #wandelfeb2021. (Lees verder onder de foto’s)

Wandel En Foto Challenge Spiegelend als glas

#GLAS

Wandel En Foto Challenge Trein en Regenboog

#VERGEZICHT

Wandel En Foto Challenge Winterse zon en graspluim

#MINDER

Wandel En Foto Challenge Sneeuwklokjes

#PUBLIEK

Wandel En Foto Challenge Rijp op Braam

#UNIEK

WORKSHOP MOBIELE FOTOGRAFIE

Krijg je de smaak te pakken en wil je nog meer tips en/of persoonlijke begeleiding om vanaf nu betere foto’s te maken met je mobiele telefoon? Vraag dan onze gratis TIPS aan via deze link. Je krijgt om de paar dagen handige en leuke tips via e-mail toegestuurd. Ook starten we zodra het weer kan en mag de geweldige workshop Mobiele Fotografie. Daarin geven we je in 2-2,5 uur tijd enorm veel praktische tips en tricks. En de tweede persoon mag GRATIS mee. Een superleuk uitje om cadeau te geven aan een ander of voor jezelf!!!

Opgeven kan via Workshop Mobiele Fotografie. Leuk om je binnenkort te ontmoeten! En dan nu de thema’s voor de WANDEL EN FOTO CHALLENGE FEBRUARI.

Thema’s voor de maand februari 2021

1 februari: Patroon
2 februari: Lijst
3 februari: Tekening
4 februari: Later
5 februari: Aandacht
6 februari: Beneden
7 februari: Fles
8 februari: Tegel
9 februari: Moeilijk
10 februari: Poort
11 februari: Schilderwerk
12 februari: Oorsprong
13 februari: Eerste
14 februari: Valentijn
15 februari: Boefje
16 februari: Speeltoestel
17 februari: Verwondering
18 februari: Ontspannen
19 februari: Liefdevol
20 februari: Uitdaging
21 februari: Trap
22 februari: Bijzonder
23 februari: Openbaring
24 februari: Detaillering
25 februari: Figuur
26 februari: Sticker
27 februari: Voegen
28 februari: Dier

Lekker wandelen, alleen of met een wandelmaatje, en neem je mobiel mee. Onze bedoeling met de thema’s is je te inspireren en anders te gaan kijken. Die bekende omgeving biedt je zoveel creatieve mogelijkheden als je met een andere bril op kijkt. Er is geen goed of fout. Gewoon genieten van het wandelen en van het (leren) fotograferen!

Ik heb interesse! >>
Wandel En Foto Challenge Lentebodes

#JEUGDIG

Wandel En Foto Challenge Kleurrijke wijk Hoograven

#BOUWEN

Alle foto’s van de Wandel en Foto Challenge, en ook in februari, worden gemaakt met een mobiele telefoon, in dit geval een iPhone SE. Maar uiteraard kun je met iedere telefoon meedoen. Naast het maken van een foto met een thema is het ook leuk om te lezen waarom en hoe het thema bedacht is. Doe daarom gezellig mee. Dat kan op Instagram met of in onze eigen Facebookgroep!

Mobiele Fotografie Workshop >>