WANDEL EN FOTO CHALLENGE DECEMBER

Wandel Challenge Nov 003

Korte dagen, soms mooi weer en soms ineens warm of ineens koud. Dat was de maand november en dat was het afwisselende van deze herfstmaand. Langzaamaan gaan we de winter in en is de natuur veranderd van een gekleurde wereld naar een grijze omgeving. Tijd voor de Wandel en Foto Challenge voor de maand December. ’s Ochtends ga ik steeds later naar buiten en merk dat ik wat meer gemotiveerd moet worden. Maar het toch willen plaatsen van een foto is een goede stok achter de deur om toch even lekker naar buiten te gaan voor een paar kilometer. En het is altijd fijn als ik weer thuis ben.

ZO DE DEUR UIT

Ik blijf het heerlijk vinden dat ik zo de deur uit kan lopen en door mijn wijk kan wandelen. Je hebt niet veel nodig om sportief bezig te zijn. Ik besef me dat het op andere plekken in Nederland – en in de wereld – allemaal niet zo vanzelfsprekend is. Zeker door Corona en de lock downs in de wereld voelt het naar buiten kunnen soms echt als een luxe. En als ik dan weer warm mijn huisje binnenstap kan ik alleen maar dankbaar zijn.

IEDERE DAG EEN FOTO POSTEN

Iedere dag loopt ik de deur uit met een thema in mijn hoofd. Ik merk dat het op dagen dat het somber buiten is, dat het ook ten koste gaat van mijn creativiteit. Gelukkig is er dan de leuke groep Mobiele Fotografie Tips op Facebook om geïnspireerd te raken en anders naar de wereld te kijken. Zo leuk en bijzonder om te zien hoe anderen het thema interpreteren. Iedere dag worden er foto’s gepost en de stuken tekst erbij maakt het alleen maar leuker. En of je nu met of zonder thema wandelt, de beweging en een foto maken is het belangrijkste. Doe je ook mee? Meld je dan nu aan bij de Mobiele Fotografie Tips groep op Facebook!

MAAND DECEMBER

We hebben natuurlijk weer nieuwe thema’s voor de maand december. Alle thema’s staat hieronder. Er is iedere dag een ander thema. De foto met het thema kun je in de groep posten of op Instagram. Daar plaatsen we ook iedere week leuke tips, opdrachtjes en korte vlogs, om nog betere foto’s te maken met je mobiele telefoon. (Lees verder onder de foto)

Wandel Challenge Nov 001

#MOMENT

Wandel Challenge Nov 002

#VUUR

Wandel Challenge Nov 003

#OUTDOOR

Wandel Challenge Nov 006

#STERRENBEELD

Wandel Challenge Nov 007

#GERECHT

WORKSHOP MOBIELE FOTOGRAFIE

En wil je nog meer tips en/of persoonlijke begeleiding om vanaf nu betere foto’s te maken met je mobiele telefoon? Vraag dan onze gratis TIPS aan via deze link. Je krijgt om de paar dagen handige en leuke tips via e-mail toegestuurd. Ook geven we de geweldige workshop Mobiele Fotografie, ook 1-op-1. Daarin geven we je in 2-2,5 uur tijd enorm veel praktische tips en tricks. En nu mag de tweede persoon GRATIS mee. Een superleuk uitje om cadeau te geven voor Sinterklaas of Kerst. Je zult echt blij verrast zijn over het resultaat!

Opgeven kan via Workshop Mobiele Fotografie. Tot snel!

Thema’s voor de maand december

1 december: Handen
2 december: Werken
3 december: Een
4 december: Zes
5 december: Negen
6 december: Elf
7 december: Twaalf
8 december: Driehoek
9 december: Verrassing
10 december: Vierkant
11 december: Kaarslicht
12 december: Natuurlijk licht
13 december: Indirect licht
14 december: Zonsopgang
15 december: Buitenkant
16 december: Stad
17 december: Inspiratie
18 december: Zon
19 december: Quilty pleasure
20 december: Roze
21 december: Kortste dag
22 december: Zeven
23 december: Reis
24 december: Zonsondergang
25 december: Dierbaar
26 december: Ideale dag
27 december: Boek
28 december: Overtuiging
29 december: Held
30 december: Mooiste plek
31 demember: Toekomst

En nu jij! Wandel je gezellig met ons mee? Neem dan ook vooral je mobiel mee. Samen gaan op zoek naar het thema van de dag! Onze bedoeling met de thema’s is je te inspireren en anders te kijken. Je zult merken, die bekende omgeving biedt je zoveel creatieve mogelijkheden. En het leuke is, een thema mag je zo vrij interpreteren als je zelf wilt. 😉 Er is geen goed of fout. Gewoon genieten!

Ik heb interesse! >>
Wandel Challenge Nov 004

#CADEAUTJE

Wandel Challenge Nov 005

#DROOM

De foto’s van de Wandel en Foto Challenge, en ook in december, zijn gemaakt met een iPhone. Maar uiteraard kun je met iedere telefoon meedoen. Naast het maken van een foto met een thema is het ook leuk om te lezen waarom en hoe het thema bedacht is. Doe daarom gezellig mee. Dat kan op Instagram met #wandelchallengedecember of in de Facebookgroep!

Mobiele Fotografie Workshop >>