WANDEL EN FOTO CHALLENGE AUGUSTUS

Wandel Challenge Augustus Heleen Klop

SCHOLEN DICHT

En dan is het alweer augustus! De scholen zijn dicht, niet door Corona, die is er nog steeds, maar nu omdat het vakantie is. Het wandelen en een foto maken is zo leuk om te doen dat we doorgaan met onze Wandel en Foto Challenge. We hebben weer 31 nieuwe thema’s voor deze maand. Het ene thema zal wat moeilijker dan de ander zijn maar de ervaring leert dat als je goed kijkt er echt altijd iets te vinden is om te fotograferen.

BEWEGEN IS GOED VOOR JE

Okee, wat is het idee? Een half uur bewegen is bewezen goed voor je. Goed voor je lijf en voor je hoofd. En hoe leuk is het om je wijk, je dorp of stad beter te leren kennen door in alle seizoenen te wandelen. Dus sinds een paar maanden lopen we iedere dag minimaal een half uur en daar genieten we zo van! Om dit commitment echt aan te gaan maken we ook iedere dag een foto tijdens deze wandeling. En voor de inspiratie en de creativiteit hebben we een lijst met thema’s bedacht. Samen is leuker. Doe je mee?

BETERE CONDITIE EN ONTWIKKELEN

We hebben ook op Facebook een speciale groep gemaakt waar je per dag 1 foto kan posten. Daar posten we ook tips en video’s om te leren en te inspireren. Zit je liever op Instagram? Dat kan natuurlijk ook. Volg op dit account. Als je tagged zien we de foto voorbijkomen. Alle thema’s voor de Wandel Challenge voor de maand augustus staan hieronder. Er valt geen prijs te winnen, maar een betere conditie én je ontwikkelen als fotograaf is natuurlijk een groot cadeau! (Lees verder onder de foto)

Wandel Challenge September Heleen Klop

#SPIJT

WORKSHOP MOBIELE FOTOGRAFIE

Wil je naast deze Wandel en Foto Challenge meer tips en persoonlijke begeleiding? Vraag dan onze gratis Mobiele Fotografie Tips aan via deze link. Je krijgt de handige en leuke tips via e-mail toegestuurd. Met onze workshop Mobiele Fotografie geven we je in 2 uur tijd, vanuit ons kantoor in Utrecht, enorm veel tips en tricks. Je ziet direct het verschil! Geef je nu op voor onze Workshop Mobiele Fotografie. Tot snel!

Thema’s van de maand augustus

1 augustus: Brug
2 augustus: Leren
3 augustus: Bal
4 augustus: Naald
5 augustus: Koffie
6 augustus: Mode
7 augustus: Detail
8 augustus: Structuur
9 augustus: Spiegel
10 augustus: Vier
11 augustus: Raster
12 augustus: Zoom
13 augustus: Reliëf
14 augustus: Belichting
15 augustus: Aan de rechterkant
16 augustus: Partner
17 augustus: Schoon
18 augustus: Simpel
19 augustus: Normaal
20 augustus: Vogelvluchtperspectief
21 augustus: Lichter
22 augustus: Achtergrond
23 augustus: Zichtlijn
24 augustus: Beweegrichting
25 augustus: Verlanglijstje
26 augustus: Ogen
27 augustus: Eenpuntsperspectief
28 augustus: Live
29 augustus: Burst
30 augustus: Selfie
31 augustus: Scherp

En? Zie je het zitten? Heb je de juiste mindset? Loop je mee? Iedere dag een half uur, maar langer mag natuurlijk ook. En ondertussen leren betere foto’s te maken met je mobiel. Hoe tof is dat? En heb je hulp nodig, wil je meer weten? Geef je dan op voor onze Workshop Mobiele Fotografie.

Ik heb interesse! >>
Wandel Challenge Augustus Heleen Klop

#ZWAAR

Wandel Challenge Augustus Heleen Klop

#MOEDIG

Wandel Challenge Augustus Heleen Klop

#ORANJE

Wandel Challenge Augustus Heleen Klop

#LEGER

Wandel Challenge Augustus Heleen Klop

#VETER

(Alle foto’s van deze Foto en Wandel Challenge zijn gemaakt met een iPhone 7.)