WANDEL EN FOTO CHALLENGE 2021 JANUARI

Wandel En Foto Challenge

WANDEL EN FOTO CHALLENGE JANUARI Wat was 2020 een bijzonder jaar! Niks ging zoals ik dat van te voren had bedacht, maar terugkijkend, bijzonder hoe het is gelopen. We hebben Corona en het verloop niet in de hand maar hoe we er mee omgaan wel. Wandelen, en dan speciaal de Wandel en Foto Challenge, is voor mij een grote uitlaatklep geweest en heeft me anders naar bij vertrouwde omgeving laten kijken. Wat een cadeau. Je blijven verwonderen, dat is wat ik iedereen in 2021 toewens.

JUISTE MINDSET

En wat ging de maand december toch snel. De dagen zijn kort en we lijken van de ene activiteit in de andere te rollen. Al is het nu allemaal een beetje anders dan anders. Door de Corona-maatregelen vieren we een sober Sinterklaas, sobere verjaardagen en ook kerst vieren we in kleine, huiselijke kring. Wel lopen we iedere dag even. Zo goed om de gedachten te verzetten, spieren los te maken en in de juiste mindset te komen. Zeker nu de maatregelen nog wel even kunnen duren.

ANDERE DINGEN

Gelukkig wordt er in de media steeds meer geroepen over wandelen. De deskundigen zijn het er over eens. Het is goed voor je hoofd en je lijf. Nu we niet op reis kunnen, kunnen we wel wandelen in de de eigen buurt. En wat is het leuk om met een thema op pad te gaan. Misschien loop je steeds hetzelfde rondje maar door een andere bril op te zetten, zie je steeds weer andere dingen.

DOE JIJ OOK MEE?

Het wandelen in deze winterperiode is misschien een iets grotere uitdaging dan in de lente of zomer maar hoe leuk is het om de natuur te zien veranderen? De winter is niet mijn favoriete tijd van het jaar, ik ben echt dol op de lente, maar een ander jaargetijde waardeer ik meer als er ook een koude, donkere, sombere periode is geweest. En hoe leuk is het als je weet dat er ook anderen meewandelen? Dus daarom deze Challenge. Wandelen, minimaal een half uur, en een foto maken. Daarmee bewijs je dat je echt ben gaan wandelen! 😉 Dus… Doe jij ook mee? Laat je inspireren en meld je aan bij onze Mobiele Fotografie Tips groep op Facebook!

MAAND JANUARI

Jawel, we hebben weer nieuwe thema’s. Maar als ik heel eerlijk ben, wandelen en een foto is belangrijker dan de perfecte foto volgens het thema. Dus laat het een inspiratie zijn, geen verplichting! Alle thema’s voor januari staan hieronder. Leuk als je de foto met het thema post in onze groep op Facebook of je kunt ‘m posten op Instagram. Op FB plaatsen we ook leuke tips, opdrachtjes en soms een korte vlog, om nog betere foto’s te maken met je mobiele telefoon. (Lees verder onder de foto)

Wandel En Foto Challenge

#HELD

Wandel En Foto Challenge

#DRIEHOEK

Wandel En Foto Challenge

#ZON

Wandel En Foto Challenge

#IDEALEDAG

Wandel En Foto Challenge

#VERRASSING

WORKSHOP MOBIELE FOTOGRAFIE

En wil je nog meer tips en/of persoonlijke begeleiding om vanaf nu betere foto’s te maken met je mobiele telefoon? Vraag dan onze gratis TIPS aan via deze link. Je krijgt om de paar dagen handige en leuke tips via e-mail toegestuurd. Ook geven we de geweldige workshop Mobiele Fotografie, ook 1-op-1. Daarin geven we je in 2-2,5 uur tijd enorm veel praktische tips en tricks. En nu mag de tweede persoon GRATIS mee. Een superleuk uitje om cadeau te geven aan een ander of voor jezelf!

Opgeven kan via Workshop Mobiele Fotografie. Tot snel?! En dan nu de thema’s voor de WANDEL EN FOTO CHALLENGE JANUARI…

Thema’s voor de maand januari

1 januari: Nieuw
2 januari: Blad
3 januari: Geschreven
4 januari: Visueel
5 januari: Glas
6 januari: Eindeloos
7 januari: Visie
8 januari: Weerzien
9 januari: Vergezicht
10 januari: Zonder
11 januari: Beton
12 januari: Weerbericht
13 januari: Anderen
14 januari: Bouwen
15 januari: Continu
16 januari: Dertien
17 januari: Enkel
18 januari: Flat
19 januari: Gebruik
20 januari: Huiselijk
21 januari: Intern
22 januari: Jeugdig
23 januari: Kruiper
24 januari: Lastig
25 januari: Minder
26 januari: Onder
27 januari: Publiek
28 januari: Rook
29 januari: Stoer
30 januari: Toon
31 januari: Uniek

En dan nu is het aan jou! Lekker wandelen, ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds en neem je mobiel mee. Onze bedoeling met de thema’s is je te inspireren en anders te kijken. Je zult merken, die bekende omgeving biedt je zoveel creatieve mogelijkheden als je leert kijken en ontdekken. En het leuke is, een thema mag je zo vrij interpreteren als je zelf wilt. Er is geen goed of fout. Gewoon genieten van het wandelen!

Ik heb interesse! >>
Wandel En Foto Challenge

#INDIRECTLICHT

Wandel En Foto Challenge

#ZES

Alle foto’s van de Wandel en Foto Challenge, ook in januari, worden gemaakt met een mobiele telefoon, in dit geval een iPhone SE. Maar uiteraard kun je met iedere telefoon meedoen. Naast het maken van een foto met een thema is het ook leuk om te lezen waarom en hoe het thema bedacht is. Doe daarom gezellig mee. Dat kan op Instagram met #wandeljanuari2021 of in onze eigen Facebookgroep!

Mobiele Fotografie Workshop >>