TROUWEN IN HOOFDDORP

Trouwen In Hoofddorp Sloten Badhoevedorp 014

JA!

Hoe vaak gebeurt het dat je de vraag krijgt: “Kun je volgende week?” “Eh… voor het kennismakingsgesprek?” “Nee, voor de bruiloft?” Bij ons gebeurt dat in ieder geval niet heel vaak. Maar Ruud stelde deze vraag want een week later zou hij in Hoofddorp gaan trouwen met zijn Linda. En natuurlijk zeiden we JA!

RAADHUIS HOOFDDORP

We arriveren bij hen thuis in Badhoevedorp, waar we door hun twee hondjes worden ontvangen. Het wordt geen grote happening (want Corona) maar een liefdevolle bruiloft met alleen de dierbaarste familie aan hun zijde. Na de 1st look in de achtertuin rijden we naar het raadhuis in Hoofddorp, gemeente Haarlemmermeer, voor de persoonlijke ceremonie. En na het JA-woord, de kus, de ring voor Linda én het horloge voor Ruud vertrekken we weer. Taart, bubbels en cadeau’s in Badhoevedorp!

KLEINSTE POLITIEBUREAU

We rijden daarna naar Sloten voor de shoot, parkeren de auto’s (heb je de toffe cabrio van Ruud gezien?) bij de kerk en bezoeken het voormalige politiebureau in Sloten, bij het Dorpsplein. Het was het kleinste politiebureau van Nederland en is sinds 1980 een beschermd gemeentelijk monument. Zo leuk om met de shoot ook met twee fotografen te zijn. Twee standpunten, meer verschillende beelden.

POP-UP RESTAURANT

We sluiten af bij Q Beach, een pop-up restaurant waar voorheen de A9 lag. Samen met de gasten wordt er getoost en staat er een lekker lunch klaar. Lieve Linda en Ruud, wat hebben we van jullie liefde en plezier genoten. Alles geregeld in een week tijd, ga er maar aanstaan! We wensen jullie een prachtige tijd samen toe, samen met de hondjes!

Of je nu een jaar van te voren je bruiloft plant of dit in een paar weken doet, zoals Ruud dit trouwen in Hoofddorp organiseerde, vraag altijd of we beschikbaar zijn en we doen onze uiterste best om je te helpen. We hebben ondertussen een fijn team van fotografen dus er is heel veel mogelijk.

Graag!

Fotografen: Heleen & Françoise

Trouwen In Hoofddorp Sloten Badhoevedorp 001Trouwen In Hoofddorp Sloten Badhoevedorp 002 Trouwen In Hoofddorp Sloten Badhoevedorp 003 Trouwen In Hoofddorp Sloten Badhoevedorp 004 Trouwen In Hoofddorp Sloten Badhoevedorp 005 Trouwen In Hoofddorp Sloten Badhoevedorp 006 Trouwen In Hoofddorp Sloten Badhoevedorp 007 Trouwen In Hoofddorp Sloten Badhoevedorp 008 Trouwen In Hoofddorp Sloten Badhoevedorp 009 Trouwen In Hoofddorp Sloten Badhoevedorp 010 Trouwen In Hoofddorp Sloten Badhoevedorp 011 Trouwen In Hoofddorp Sloten Badhoevedorp 012 Trouwen In Hoofddorp Sloten Badhoevedorp 013 Trouwen In Hoofddorp Sloten Badhoevedorp 014 Trouwen In Hoofddorp Sloten Badhoevedorp 015 Trouwen In Hoofddorp Sloten Badhoevedorp 016 Trouwen In Hoofddorp Sloten Badhoevedorp 017 Trouwen In Hoofddorp Sloten Badhoevedorp 018 Trouwen In Hoofddorp Sloten Badhoevedorp 019 Trouwen In Hoofddorp Sloten Badhoevedorp 020 Trouwen In Hoofddorp Sloten Badhoevedorp 021 Trouwen In Hoofddorp Sloten Badhoevedorp 022 Trouwen In Hoofddorp Sloten Badhoevedorp 023

Of je nu een jaar van te voren je bruiloft plant of dit in een paar weken doet, vraag of we beschikbaar zijn en we doen onze uiterste best om je te helpen. We hebben ondertussen een fijn team van fotografen dus er is heel veel mogelijk.

Graag!