TROUWEN IN HET MAXIMAPARK | BRUILOFT | UTRECHT

Trouwen In Het Maximapark Utrecht

TROUWEN IN HET MAXIMAPARK

Een hele mooie bruiloft met lieve mensen die we al langer kennen. Jeroen en Petra trouwen op een van de jongste en ook groenste plekken van de Gemeente Utrecht, middenin het Maximapark. Eerder deden we daar met Petra en Jeroen hun romantische loveshoot, de perfecte generale voor deze mooie dag. Jeroen en Petra leerden elkaar op latere leeftijd kennen en maakten samen al heel veel mee: mooie pieken en diepe dalen. Jeroen is meerdere malen geopereerd aan zijn hoofd en Petra moet sinds enkele jaren haar moeder missen en dat is en blijft een groot verdriet.

EEN ONTSPANNEN BEGIN

De trouwdag begint intiem: just the two of them. Na het halen van de bloemen ziet Jeroen zijn prachtige bruid in haar geweldige jurk inclusief sluier welke ze bewaard heeft als verrassing. Ze is werkelijk een plaatje! En het is en blijft toch altijd een prachtig emotioneel moment en wat fijn om dit vast te mogen leggen. Het zijn voor Jeroen en Petra de laatste dagen samen in deze woning, want de flat is inmiddels verkocht. Op naar een nieuwe toekomst samen.

TROUWEN IN ANAFORA

We maken de trouwreportage in het altijd groene Máximapark. De prachtige tuinen en sierlijke bankjes vormen het perfecte decor voor super romantische trouwfoto’s. De letters P & J  zijn gemaakt door een familielid en worden later gebruikt om de namen van gasten op te zetten. Nu is het een geweldig leuk accent die we terug laten komen in de setting.

De huwelijksceremonie is middenin het park, bij het prachtige Parkrestaurant Anafora. Daar is eerst een fijn verzorgde lunch waarbij ook Jeroen’s moeder, ceremoniemeesters Kees en Nina en vrienden Sjoerd en Rick aanschuiven. Een heerlijk moment om te vangen in foto’s; het bruidspaar straalt en leeft in alle rust toe naar ‘het’ moment dat straks gaat komen. En natuurlijk is er de vraag die op iedere bruiloft wordt gesteld… wordt het straks droog??!?

FIJN EN ONGEDWONGEN

Helaas zit het weer op deze juni-dag niet mee en kunnen we de ceremonie niet buiten doen. Gelukkig is de mooie, kleine Maximazaal ook voor ons klaargemaakt. De zaal is feestelijk versierd en de lavendel kleurige met witte bruidstaart staat al klaar in de keuken voor ‘straks’. De gasten druppelen langzaam binnen, we zien lieve familie en allerbeste vrienden en vriendinnen. Iedereen zoekt een plekje op een van de witte stoelen, kinderen wiebelen of rennen juist nog even heen en weer. Wat een fijne en ongedwongen sfeer brengen ze met zich mee. En dan is het woord aan buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand Marjo Boxman. Haar speech is herkenbaar en persoonlijk, het doet het bruidspaar veel om deze mooie woorden te horen. Na een prachtig ‘ja’ van allebei, krijgen ze de ringen van nichtje Katarina. Wat doet ze het goed! En wat ziet ze er mooi uit.

ABSOLUUT GEGUND

De taart wordt aangesneden en goedgekeurd 🙂 er zijn felicitaties, kussen en hele dikke knuffels. Er zijn veel mooie kado’s en we heffen het glas op dit prachtige paar. Zo fijn om deze mensen gelukkig te zien. Het is jullie absoluut gegund, lieve Jeroen en Petra! De dag eindigt met een heerlijk diner en een swingend feest. En het werd toch nog prachtig weer. Een onvergetelijke intieme trouwdag, precies zoals Jeroen en Petra voor ogen hadden. Bekijk snel de foto’s.

Trouwen In Het Maximapark Utrecht 004 Trouwen In Het Maximapark Utrecht 006 Trouwen In Het Maximapark Utrecht 007 Trouwen In Het Maximapark Utrecht 009 Trouwen In Het Maximapark Utrecht 010 Trouwen In Het Maximapark Utrecht 012 Trouwen In Het Maximapark Utrecht 016 Trouwen In Het Maximapark Utrecht 019 Trouwen In Het Maximapark Utrecht 020 Trouwen In Het Maximapark Utrecht 021 Trouwen In Het Maximapark Utrecht 030 Trouwen In Het Maximapark Utrecht 031 Trouwen In Het Maximapark Utrecht 032 Trouwen In Het Maximapark Utrecht 033 Trouwen In Het Maximapark Utrecht 034 Trouwen In Het Maximapark Utrecht 022 Trouwen In Het Maximapark Utrecht 047

Heb je trouwplannen en wil je ook een geweldige bruidsreportage mét loveshoot? Stuur ons een bericht en we plannen snel een afspraak.

Ja, dit lijkt me leuk! >>