TROUWEN IN DE WINTER IN AMERSFOORT | LAVINIA & EDDY

Winters Trouwen In Amersfoort

TROUWEN IN DE WINTER | AMERSFOORT

Lavinia en Eddy trouwen in een besneeuwde wereld. Ze trouwen in de winter in Amersfoort. Omdat er slecht weer voorspelt is kiezen we voor een binnenlocatie voor de bruidsreportage: Het Eemhuis in Amersfoort. Wat een prachtig gebouw! Zelfs het plafond ziet er spectaculair uit.

MOOIE PAND

Samen met hun zoontje wandelen we door het mooie pand en zoeken we de leukste plekken. We hebben voldoende tijd ingepland voorafgaand aan de ceremonie dus we gaan ook nog even naar buiten. Gelukkig viel de kou erg mee en genoten we ook nog heel even van de sneeuw. De ceremonie is in het oude stadhuis van Amersfoort voor de trouwceremonie met familie en vrienden.

GROTE FEEST

Het grote feest voor alle vrienden zal pas een paar maanden later zijn maar deze dag kan hen alvast niet meer afgenomen worden. Bekijk de foto’s van dat feest via deze link. Dank je wel Lavinia en Eddy voor de mooie middag. Hoe bijzonder is je bruiloft vieren in de winter én in het voorjaar. Ga jij binnenkort trouwen, laten we dan kennismaken.

Ik heb interesse! >>
Winters Trouwen In Amersfoort 008

Winters Trouwen In Amersfoort

Winters Trouwen In Amersfoort 001 Winters Trouwen In Amersfoort 002 Winters Trouwen In Amersfoort 003 Winters Trouwen In Amersfoort 004 Winters Trouwen In Amersfoort 005 Winters Trouwen In Amersfoort 006 Winters Trouwen In Amersfoort 007

Gaan jullie binnenkort trouwen en zoeken jullie een fotograaf die connectie echt belangrijk vindt dan heb je die nu gevonden! Vraag naar de mogelijkheden!

Ik heb interesse! >>