TROUWEN IN AMSTERDAM POLDER

Trouwen In Amsterdam Polder 011

EENVOUDIG TROUWEN

Ze willen “Eenvoudig Trouwen” in hun woonplaats Amsterdam en willen dat dolgraag bij Café Restaurant Polder doen. Collega Iris gaat op pad met hen en wat een geweldige dag is het.

PROEFLOKAAL

Samen stappen ze op de fiets en via het Science Park van de Universiteit van Amsterdam, waar Polder in ligt,  rijden ze naar Proeflokaal ’t Nieuwe Diep. Daar wordt heerlijke likeurtjes geproefd en is het heerlijk vertoeven op het terras aan het water.

ONTSPANNEN BORREL

Na het maken van heerlijke foto’s is het tijd voor de ceremonie. Familie, vrienden en de Babs hebben zich verzameld bij Polder om het stel op te wachten. Na de persoonlijke en grappige ceremonie is er een ontspannen borrel met taart en cadeautjes voor jong en oud.

Lieve Anouk en Gerald, dank jullie wel voor het vertrouwen. Geniet van de foto’s en heel erg veel geluk samen!

Willen jullie ook Eenvoudig Trouwen? Bij Polder of ergens anders? Een bruidsreportage van de ceremonie en een toffe fotoshoot? Neem contact met ons op!

Trouwen In Amsterdam Polder 001 Trouwen In Amsterdam Polder 002 Trouwen In Amsterdam Polder 004 Trouwen In Amsterdam Polder 005 Trouwen In Amsterdam Polder 007 Trouwen In Amsterdam Polder 008 Trouwen In Amsterdam Polder 009 Trouwen In Amsterdam Polder 010 Trouwen In Amsterdam Polder 011 Trouwen In Amsterdam Polder 012 Trouwen In Amsterdam Polder 013 Trouwen In Amsterdam Polder 014 Trouwen In Amsterdam Polder 015Trouwen In Amsterdam Polder 016 Trouwen In Amsterdam Polder 017Trouwen In Amsterdam Polder 018 Trouwen In Amsterdam Polder 019 Willen jullie ook Eenvoudig Trouwen? Een bruidsreportage van de ceremonie en een toffe fotoshoot? En misschien ga je trouwen op een andere plek dan bij Polder in Amsterdam?  Neem contact met ons op!