TROUWEN BIJ GREEN VILLAGE NIEUWEGEIN

Trouwen Bij Green Village Nieuwegein

Ze trouwden eerder al voor de wet in Amersfoort, in de winter. In een “klein” gezelschap gaven Lavinia en Eddy elkaar daar het JA-woord en zetten ze hun officiële handtekening. Vooraf maakten we in Het Eemhuis, een prachtig gebouw met een spectaculair plafond, hun bruidsfoto’s. Hun zoontje van 1 was er ook bij en wat deed hij het goed.

TWEEDE KEER TROUWEN

Maar het feest wilde ze niet in de winter vieren. Daar hoort beter weer bij vonden ze en ze hadden een geweldige locatie op het oog: Green Village in Nieuwegein daar willen ze wel “nogmaals” trouwen.

GROTE FEEST

Het grote feest willen ze vieren, met al hun vrienden en familieleden dus zo gezegd en zo gedaan. Maar om toch iedereen het gevoel te geven dat het om een echt trouwfeest gaat werd de ceremonie nog even dunnetjes over gedaan. Maar nu zonder de zenuwen van december. Hun beste vriend begeleide de ceremonie die door een Brassband geopend werd. Eddy komt met hun zoontje als eerste naar voren en daarna komt Lavinia aan de arm van haar vader. Ze geven elkaar nogmaals het JA-woord!

TAART EN LEKKERNIJEN

Na de ceremonie is er een eerste dans en daarna gaat het feest nog lang door. Er is taart en andere lekkernijen en ook er zijn verschillende artiesten (Jayh, Ronnie Flex, Jonna Fraser), wat een knallers. We maken nog een paar foto’s van het mooie paar op het terras van Green Village en daarna komen ze niet meer van de dansvloer. Tot laat wordt er gespeecht en gedanst. Wat een feest! Lieve Lavinia en Eddy, heel veel geluk samen!

KENNIS MAKEN

Geef jij binnenkort een feest of ga jij binnenkort trouwen en zoek je een fotograaf? Super leuk om kennis te maken. We horen graag jullie plannen! Groot of klein, altijd bijzonder!

Naar de winkel >>

Trouwen Bij Green Village Nieuwegein Trouwen Bij Green Village Nieuwegein Trouwen Bij Green Village Nieuwegein Trouwen Bij Green Village Nieuwegein Trouwen Bij Green Village Nieuwegein Trouwen Bij Green Village Nieuwegein Trouwen Bij Green Village Nieuwegein Trouwen Bij Green Village Nieuwegein Trouwen Bij Green Village Nieuwegein Trouwen Bij Green Village Nieuwegein Trouwen Bij Green Village Nieuwegein Trouwen Bij Green Village Nieuwegein Trouwen Bij Green Village Nieuwegein Trouwen Bij Green Village Nieuwegein Trouwen Bij Green Village Nieuwegein Trouwen Bij Green Village Nieuwegein Trouwen Bij Green Village Nieuwegein Trouwen Bij Green Village Nieuwegein

Geef jij binnenkort een feest of ga jij binnenkort trouwen bij de Green Village in Nieuwegein (of ergens anders) en zoek je een fotograaf? Superleuk om kennis te maken. We horen graag jullie plannen! Groot of klein, altijd bijzonder!

Naar de winkel >>
Posted in ,