THE PLAYFUL HEART NL | GIDSEN | WINKEL

PLAYFULHEART ESSENTIALSET NL

YES, enorm goed nieuws! Ze zijn er nu ook in het Nederlands!!! Playful Heart NL, dé Playful Heart gids van The Playful Heart bedenker Juliana Wiklund! De gids met tekst en uitleg, voorbeelden en veel spelletjes om een geweldige shoot en ervaring te creëren voor je gezinnen.

Wil je kinderen en gezinnen fotograferen op een echt geweldige manier? Deze gids laat je zien hoe je echte, speelse en hartverwarmende foto’s kunt maken. Om emotie en gevoel van het gezin te vangen tijdens je shoots. Deze set bevat meer dan 50 spelletjes. Dit mag niet ontbreken in de rugzak van een echte kinderfotograaf!

THE PLAYFUL HEART GIDS – NL

Heb je de workshop Playful Heart gevolgd dan weet je al hoe je de gidsen kunt gebruiken. Heb je nog geen workshop gevolgd dan is dit de eerste stap voor startende en gevorderde familie- en gezinsfotografen die voor prachtige momenten gaan!

Dit is veruit dé beste en leukste methode om eerlijke en oprechte emoties bij kinderen op te wekken en daarmee hun gezin spontaan en ongeposeerd op de foto te krijgen. Vertrouwen, plezier, spanning, verwondering, enthousiasme, spelletjes, knuffels, liefde: alles komt voorbij!

Bestel nu via onze winkel. Ook de 2 aanvullende sets zijn nu beschikbaar en een set voor het fotograferen van Tieners. Ga nu op avontuur met Playful Heart en bestel je eigen Playful Heart gids of geef je op voor de workshop.

Geef je nu op voor PH! >>

 

PLAYFULHEART ESSENTIALSET NL PLAYFUL HEART SET2 DUTCH PLAYFUL HEART SET3