PERSONAL BRAND SHOOT MET LIEFDE

Met Liefde Zwangerschap Reportage

MET LIEFDE OP DE FOTO

Zo fijn! We mochten een mooie Personal Brand Shoot voor Met Liefde Utrecht maken. De dames van Met Liefde Utrecht, Rianne en Monique, vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk. Net als wij. Bij hen krijg je altijd aandacht, begeleiding en oefeningen. Zij zijn fysio- en (kinder) oefentherapeuten en zijn gespecialiseerd in het vinden van een nieuwe balans voor vrouwen, fysiek maar ook mentaal. En juist deze ervaring op het gebied van zwangerschap en bevallingen wilden ze op de foto gezet hebben. En zo maakten we passende foto’s voor hun nieuwe website en ook voor Social Media.

LIEFDEVOL

Rianne en Monique wisten de perfecte locatie en ook het geschikte stel voor de foto’s. De vrouw van een van de fysiotherapeuten was zwanger en dit prachtige stel wilde wel “model” staan. Samen maakten we een prachtige zwangerschapsreportage van ze. Op de ontspannen en natuurlijke manier die je van ons gewend bent. Perfect voor hun website! Kijk zelf maar in een selectie hieronder. En een paar weken later spraken we weer af, voor deel 2 van deze Personal Brand Shoot, de Babyreportage. Die kun je hier binnenkort bekijken.

003 Met Liefde Zwangerschap Reportage
005 Met Liefde Zwangerschap Reportage
007 Met Liefde Zwangerschap Reportage
Personal Brand Shoot Met Liefde

BETER OP DE KAART

Is het ook tijd voor nieuwe, sprekende foto’s op jouw website, net als deze Personal Brand Shoot voor Met Liefde. Wil jij je bedrijf beter op de kaart zetten? Duidelijk en herkenbaar zichtbaar zijn op Social Media? Laten we dan snel kennismaken. Stuur ons een bericht en we spreken elkaar snel. We zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en alle plannen voor jouw bedrijf.