REIZEN | NIEUW ZEELAND | DEEL 9

Tauranga

 NIEUW ZEELAND DEEL 9

In mijn 9e blog over mijn reis naar Nieuw Zeeland sluit ik mijn reis af. Wat ontzettend veel moois heb ik gezien. Meer dan 6300 km leg ik af met mijn mini camper genaamd Jim. Ik heb van iedere minuut genoten en wat heb ik mooie foto’s mogen maken.

FOTOGENIEK

Wat een fotogeniek land is dit en zo relaxt. Mocht je plannen hebben die richting op te gaan, mijn advies? Neem zo lang mogelijk de tijd als mogelijk is! Blijf wat langer op een plaats. Het laatste stuk van de reis: ik rijd van Paramoa – Tauranga wederom naar Auckland om daar het vliegtuig terug naar huis te nemen via Dubai. Ruim 2 weken ben ik op het Zuider Eiland geweest en 2 weken op het Noorder Eiland. Ik heb bijzondere mensen ontmoet en ongelofelijk veel mooie natuur gezien. Je raakt hier niet uitgekeken, wat is het veelzijdig en wat is er veel te zien.

Mijn reis zit erop. Wat geweldig dat ik deze kans gekregen heb en wat super fijn dat ik mijn werk mag combineren met mijn vrije werk: landschapsfotografie.

RONDJE OM DE WERELD

In oktober maakte ik een rondje om de wereld. Van Amsterdam vloog ik naar naar Amerika – voor conferentie Adventure Always – en na een kleine week vloog ik door naar Brisbane – Australië voor een gezinsreportage. Vandaar vloog ik door naar Nieuw Zeeland voor een bruiloft. Tussen het arriveren in Nieuw Zeeland en de bruiloft zat 4 weken. Deze tijd heb ik zeer nuttig besteed. Ik mocht het land verkennen met mijn camera. In totaal 6 weken op reis waarvan een maand in Nieuw Zeeland. Natuurlijk is dit veel te kort in dit bijzondere land. Ik zal echt nog een keer terug moeten!

Geniet van de foto’s van dit negende deel! Deel eendeel tweedeel driedeel vierdeel vijfdeel zesdeel 7 of deel 8 nog niet gezien? Kijk snel!

Papamoa

Papamoa Beach

Papamoa

Papamoa Hills

Papamoa

Papamoa Hills

Papamoa

Papamoa Hills

Rotorua

Lake Rotorua

Rotorua

Hells Gate Rotorua

Rotorua

Modderbaden – heet en gevaarlijk

Rotorua

Hells Gate Rotorua

Tauranga

Uitzicht vanaf de Mount

Tauranga

Mount Maunganui in Tauranga

Tauranga

White Island in de verte

Life Guard

Life Guard Practice

Life Guard

Life Guard Practice

Deel eentweedrieviervijfzeszeven of acht nog niet gelezen? Mijn laatste blog zal nummer 10 zijn. Delen mag en wordt zeer gewaardeerd!

Posted in ,