REIZEN | NIEUW ZEELAND | DEEL 2

Kea Bergpapagaai

En jawel, dit is deel twee van mijn reis in Nieuw Zeeland. In het eerste deel reed ik van Christchurch naar Invercargill. Van het westelijke Bluff rijd ik de Scenic Route naar Te Anau. Wat een mooie route en wat is er steeds veel te zien. Om iedere hoek of heuvel kun je wel een mooi panorama schieten. Het schiet niet erg op maar zeer de moeite waard.

MILFORD SOUND

Vanuit Te Anau laat ik me rijden – touringcar met een locale gids – naar Milford Sound. Een natuurgebied met prachtige Fjorden, rotsen en watervallen.
Deze keer schijnt de zon, wat zeer uitzonderlijk is in dit gebied. Ze zeggen dat je Milford Sound twee keer moet zien, een keer met zon en een keer met regen.
Dan komen alle watervallen te voorschijn. Hoe dan ook: Dit is een van de gebieden die je echt niet mag missen als je in dit land bent! Wat indrukwekkend.

RONDJE OM DE WERELD

In oktober 2014 maakte ik een rondje om de wereld. Van Amsterdam vloog ik naar Los Angeles – conferentie Adventure Always.
Na een week vloog ik naar Brisbane en vandaar naar Nieuw Zeeland voor de bruiloft van Kirra en Isaac. Om daarna weer terug te vliegen naar Nederland via Dubai.
Ik had slechts 4 weken om het prachtige Nieuw Zeeland te verkennen. En natuurlijk is 4 weken veel te kort maar nu ik er toch was…
Ik heb genoten van iedere dag en van fotograferen. Weinig mensen, wel veel landschappen en natuur. Zo bijzonder, een droom kwam uit!

Deel een nog niet gezien? Kijk snel!

Bluff Lake Te Anau 003

Bluff Lake Te Anau 004

Lake Te Anau

Lake Te Anau

Onderweg naar Milford Sound

Onderweg naar Milford Sound

Begin van Milford Track

Begin van Milford Track

Milford Sound 002

Mirror Lakes

Mirror Lakes

Homer Tunnel - toegang tot Milford Sound

Homer Tunnel – toegang tot Milford Sound

Kea - Bergpapagaai

Kea – Bergpapagaai

Milford Sound 007

Vertrekpunt Milford Tour by Boat

Vertrekpunt Milford Tour by Boat

Milford Sound 009

Milford Sound 010

Milford Sound 011

Milford Sound 012

Milford Sound 013

Milford Sound 014

Milford Sound 015

Milford Discovery Centre

Milford Discovery Centre

Mitre Peak

Mitre Peak

Milford Sound 018

Dit was deel 2 van mijn reis. Ook zo genoten? In blog Nieuw Zeeland deel drie ga ik verder richting het noorden via de westkust en door de bergen. Super als je er weer bent en leuk als je een reactie wilt geven bij deze blog of ‘m wilt delen! Tnx

Posted in ,