REIZEN | NIEUW ZEELAND | DEEL 1

Lake Tekapo

Eindelijk! Daar is ie dan. Mijn blog over mijn reis naar Nieuw Zeeland. Mijn fotoverslag van deze prachtige reis naar de andere kant van de wereld. Eerder heb ik al geblogd over Amerika en Australië maar nu is dan eindelijk Nieuw Zeeland aan de beurt. Wat een geweldig land en wat is het daar fotogeniek!

IEDEREEN KAN DAAR MOOIE FOTO’S MAKEN

Ik heb een rondje om de wereld gemaakt. Van Amsterdam vloog ik naar Londen. En van Londen vloog ik naar Los Angeles voor de conferentie Adventure Always. Na een week vlieg ik naar Brisbane voor een gezinsreportage en vandaar door naar Auckland en Christchurch in Nieuw Zeeland.

GENIETEN VAN IEDERE SECONDE

In 4 weken tijd zal ik Nieuw Zeeland rondreizen om familie te bezoeken, een bruiloft te fotograferen en om dit prachtige land te verkennen. Natuurlijk is 4 weken veel te kort voor dit land maar nu ik er toch ben geniet ik van iedere seconde. Een grote droom komt uit! Vier weken heb ik een mini camper om rond te rijden en ik zie de meest prachtige landschappen aan me voorbij trekken. Nu is het voordeel als je de tijd aan jezelf hebt dat je kunt stoppen waar je wil. En wat geniet ik van de landschappen. Nu kan ik veel woorden gebruiken om te beschrijven wat ik zie maar misschien vertellen de foto’s meer. 😉

ZUIDER EILAND

De eerste twee weken zat ik op het Zuider Eiland. Ik land in Christchurch en reed vandaar een mooie route naar het westen, naar Invercargill. Iedere dag is mooi, achter iedere heuvel of berg heb je een schitterend uitzicht. Ik zal de reis in meerdere blogs laten zien. Te veel mooie beelden en zo bijzonder. Enjoy!

Akaroa Fairlie 002

Akaroa

Akaroa Fairlie

Duvauchelle (van Christchurch naar Akaroa)

Akaroa Fairlie

Akaroa

Akaroa Fairlie

Fairlie

Lake Tekapo Mount Cook

Onderweg naar Lake Tekapo

Lake Tekapo

Lake Tekapo

Lake Tekapo

Prachtige kapel bij Lake Tekapo (perfecte trouwlocatie!)

Lake Tekapo

Trouwen met uitzicht op Lake Tekapo

 

Mount Cook

Lake Pukaki

Aoraki/Mount Cook National Park

Aoraki/Mount Cook National Park

Lake Tekapo Mount Cook 008

Tasman Lake

Tasman Lake

Lake Tekapo Mount Cook 010

Lake Tekapo Mount Cook 011

Lake Tekapo Mount Cook 012

Clay Cliffs

Clay Cliffs

Lake Tekapo Mount Cook 014

Takiroa Maori Rock Art bij Duntroon

Takiroa Maori Rock Art bij Duntroon

Boulders Dunedin 002

Moeraki Boulders – Otago

Boulders Dunedin 003

Boulders

Boulders Dunedin 006

Lunch met uitzicht

Karitane

Karitane

Dunedin

Dunedin

Boulders Dunedin 009

Pukekura Royal Albatross Centre

Dunedin

Otago Peninsula

Nugget Point

Nugget Point

Nugget Point 002

Nugget Point Lighthouse

Nugget Point 003

Nugget Point 004

Nugget Point 005

Purakaunui waterval

Purakaunui waterval

Bluff - Stirling Point

Bluff – Stirling Point

Bluff Lake Te Anau 002

 

Bluff, het meest zuidelijke puntje van Nieuw Zeeland. Voor nu even het eindpunt van deze blog. In deel twee (morgen!) ga ik weer richting noorden via de westkust. Lees verder: https://heleenklop.nl/blogs/nieuw-zeeland-deel-2/

Posted in ,