WORKSHOP | MOMENT DESIGN | VOOR FOTOGRAFEN

LoveShoot In Het Bos Bij Apeldoorn

Deze keer mocht ik naar Apeldoorn om de cursisten van de geweldige Eliene de Jong-Sonneveld van Sunfield Academy te vertellen over Moment Design. Het is dé fotografie techniek om echte mensen op de foto’s te krijgen. Tijdens deze Moment Design Workshop zijn Ingeborg & Richard zo dapper om de kou te trotseren en mochten zij ervaren hoe ontzettend fijn deze manier van gefotografeerd worden is.

WORKSHOP MOMENT DESIGN

Dit is dé workshop voor fotografen die voor echte momenten gaan! Als een van de allereerste Teachers in Nederland en als Moment Designer vertel ik jou er ook heel graag over. Tijdens onze workshop vertel ik waar de techniek vandaan komt en hoe je het kunt toepassen. Na de theorie en oefeningen in de ochtend zal ik daarna een demonstratie geven met een koppel om het geleerde in praktijk te laten zien. En je gaat ook zelf aan de slag.

CURSISTEN

Op de vraag of de cursisten wel echt iets aan onze workshop hebben gehad, was het antwoord volmondig JAAA! Wat ontzettend fijn dat ik er mocht zijn en mijn kennis mocht overdragen. Dank je wel Ingeborg en Richard voor jullie tijd en enthousiasme.

Wil je ook dé workshop Moment Design volgen, in Utrecht of ergens anders? Vraag naar de mogelijkheden! Bekijk hieronder het resultaat van de fijne shoot. Enjoy!

LoveShoot In Het Bos Bij Apeldoorn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LoveShoot In Het Bos Bij Apeldoorn LoveShoot In Het Bos Bij Apeldoorn LoveShoot In Het Bos Bij Apeldoorn LoveShoot In Het Bos Bij Apeldoorn LoveShoot In Het Bos Bij Apeldoorn LoveShoot In Het Bos Bij Apeldoorn LoveShoot In Het Bos Bij Apeldoorn LoveShoot In Het Bos Bij Apeldoorn LoveShoot In Het Bos Bij Apeldoorn LoveShoot In Het Bos Bij Apeldoorn LoveShoot In Het Bos Bij Apeldoorn LoveShoot In Het Bos Bij Apeldoorn LoveShoot In Het Bos Bij Apeldoorn LoveShoot In Het Bos Bij Apeldoorn LoveShoot In Het Bos Bij Apeldoorn

 

 

 

 

 

 

Workshop MD Bij ElieneBoek je eigen LoveShoot. Tot snel!

Geïnteresseerd! >>
Posted in , ,