MOMENT DESIGN SESSIE | KOOTWIJKERZAND

Kootwijkerzand LoveShoot

Dit heerlijke paar krijgen we op een koude, regenachtige dag voor onze lens voor een Moment Design Sessie. We zijn op de enorme zandvlakte, Kootwijkerzand, een perfecte locatie voor een bijzondere loveshoot, geregeld door Sunfield Academy. Eerst spetters het alleen maar iets maar al snel begint het harder te regenen maar dat kan dit paar niks schelen. Ze gaan in elkaar op en lachten vrolijk om elkaars grappige antwoorden.

HEMD VAN HET LIJF

We hebben van te voren ze het hemd van het lijf gevraagd en onafhankelijk hebben ze de vragen ingevuld. Bij het lezen worden we al dol op dit paar. Wat zijn ze leuk! Op de vraag: Wat is je het eerst bij je partner opgevallen? antwoordt Arjan: Haar lach. En bij Chantal was dat hoe hij gekleed was, zag er goed en verzorgd uit én had een heerlijk luchtje op. Hij kwam echt als een gentleman over en hield de autodeur voor haar open.

EERSTE ONTMOETING

Op de vraag wanneer hij verliefd geworden was op haar antwoordde Arjan: “Tijdens de eerste ontmoeting.” En Chantal antwoordde: “Op onze eerste date. Niet direct, maar later die dag. Hij zei: kom eens hier en draaide mijn hoofd om vervolgen een kus te geven. Dat zag ik overigens niet aankomen, maar was wel blij verrast.” Op onze vraag: waarom ben je nog steeds verliefd op je partner zei Arjan: “Omdat we samen 1 zijn en alles tegen elkaar kunnen zeggen en delen.” Chantal reageerde met: “Ik ben na bijna 17,5 jaar nog steeds hartstikke gek op hem. Hij is heel attent en liefdevol.”

EXTRA LIEF EN VROLIJK

Ook zijn we benieuwd naar het antwoord op de vraag: Wat doet je partner om te proberen je op te vrolijken als je je niet goed voelt? Arjan gaf aan dat ze dan heerlijk uit eten gaan en Chantal vertelt dat hij vraagt naar wat er is, hij luistert dan relativeert de situatie. En daarbij is hij dan extra lief en vrolijk. Wat ontzettend fijn en bijzonder wat deze twee hebben met elkaar. Heel erg bedankt Chantal en Arjan. Super om jullie te mogen fotograferen! Wil jij ook op deze bijzondere manier op de foto?

Naar de winkel >> 

Kootwijkerzand LoveShoot

Kootwijkerzand LoveShoot

Kootwijkerzand LoveShoot

Kootwijkerzand LoveShoot

Kootwijkerzand LoveShoot

Ben jij fotograaf en wil je ook een Moment Design Sessie zoals deze maken? Geef je dan op voor de workshop Moment Design. Deze geven we in Utrecht en op aanvraag kunnen we ook naar je toekomen. Vraag naar de mogelijkheden.

Blogs >>
Posted in , ,