WORKSHOP MOMENT DESIGN DE VERDIEPING | SYLVIA & MARCO

Moment Design De Verdieping Loveshoot

MOMENT DESIGN DE VERDIEPING

Wat hebben we weer genoten van het geven van de workshop. Moment Design De Verdieping is het vervolg op de introductie/workshop Moment Design en gaat verder waar de workshop Moment Design stopt. Veel praktijk, veel oefenen! Echt genieten van Moment Design. Inhoudelijk za ik niet veel op de training ingaan maar dat de cursisten hard aan de bak moesten dat werd wel duidelijk. Een van de onderdelen is het oefenen van de Shoot.

BEETJE BETER KENNEN

Sylvia en Marco staan model voor ons en zij hebben ook vooraf onze vragenlijst ingevuld. Met de vragenlijst bereiden we de shoot voor en leren we ze gelijk een beetje beter kennen. Een van de vragen is: Waarom ben je nog steeds verliefd op je partner? Sylvia antwoordde daarop: “Hij is knetters lief, eerlijk, voelt altijd veilig als ik bij hem ben, lekkere brede borstkast en een enorme knuffelbeer.” Marco geeft aan dat hij super trots op haar is en dat keer op keer. “Haar persoonlijke groei, zowel privé als op werk.”

WORKSHOP

Dank je wel fotografen voor jullie enthousiasme en leergierigheid. Dank je Wim voor de geweldige ondersteuning.  En dank je wel Sylvia en Marco voor jullie heerlijke aanwezigheid als koppel. Jullie deden het geweldig! Wil je meer weten over deze workshop en wanneer de volgende mogelijkheid is? Kijk naar ons aanbod.

Of vraag informatie op maat aan.

Ik heb interesse! >>

Moment Design De Verdieping Loveshoot 001 Moment Design De Verdieping Loveshoot 002 Moment Design De Verdieping Loveshoot 003 Moment Design De Verdieping Loveshoot 004 Moment Design De Verdieping Loveshoot 005 Moment Design De Verdieping Loveshoot 006

Moment Design is een fotografie techniek voor fotografen die van spontane beelden houden. We vertellen er graag over tijdens de workshop Moment Design. Geïnteresseerd? Geef je op!

Posted in , ,