MASTERCLASS BRUIDSFOTOGRAFIE FOTOFAIR

004 Masterclass Bruidsfotografie FotoFair

MASTERCLASS BRUIDSFOTOGRAFIE

Ook dit jaar waren we aanwezig op de Fotofair op landgoed Duynenwater in Eersel voor de masterclass Bruidsfotografie. We mochten het mooie prieeltje aan het strand in gebruik nemen als workshop locatie. Het prachtige terrein was ruim ingericht volgens de laatste Corona maatregelen. En deze masterclass, zeer interessant voor (toekomstige) bruidsfotografen, werd goed bezocht, en met het enthousiaste koppel konden we na een stukje theorie duidelijk demonstreren hoe onze koppels altijd stralend op de foto gaan.

LANDGOED DUYNENWATER EERSEL

Hilde en Michel trouwden in 2020 maar helaas gooide Corona roet in het eten. De plannen moesten op het allerlaatste moment gewijzigd worden. Helaas werden er maar weinig foto’s gemaakt want zelfs een fotograaf kon er niet bij aanwezig zijn. We kennen het paar al een poos dus zij waren dan ook het eerste bruidspaar waar we aan dachten toen we opzoek gingen naar een leuk stel voor de masterclass. We gunnen hen de mooie foto’s, toch nog bruidsfoto’s. En landgoed Duynenwater in Eersel is er perfect voor.

DE LIEFDE STRAALT ER VANAF

Lieve Hilde en Michel, dank jullie wel voor jullie enthousiasme! Ondanks het sombere weer straalden jullie. Geniet van jullie uitgestelde bruidsreportage. De liefde straalt er vanaf! Bedankt allebei. XXX

Wil je ook te gekke trouwfoto’s? Laat het ons weten!

Geïnteresseerd!

002 Masterclass Bruidsfotografie FotoFair

003 Masterclass Bruidsfotografie FotoFair

004 Masterclass Bruidsfotografie FotoFair

005 Masterclass Bruidsfotografie FotoFair

006 Masterclass Bruidsfotografie FotoFair

007 Masterclass Bruidsfotografie FotoFair

008 Masterclass Bruidsfotografie FotoFair

009 Masterclass Bruidsfotografie FotoFair

010 Masterclass Bruidsfotografie FotoFair

012 Masterclass Bruidsfotografie FotoFair

013 Masterclass Bruidsfotografie FotoFair

014 Masterclass Bruidsfotografie FotoFair

015 Masterclass Bruidsfotografie FotoFair

016 Masterclass Bruidsfotografie FotoFair

017 Masterclass Bruidsfotografie FotoFair

018 Masterclass Bruidsfotografie FotoFair

Ben je op zoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft? Ga je ook touwen dit jaar in de regio Utrecht of daarbuiten? Neem dan contact op dan maken we snel een afspraak om elkaar te ontmoeten bij ons op kantoor of via Teams.

Contact
Posted in , ,