LOVESHOOT VOORBEREIDING BRUILOFT | UTRECHT

Kennismaken Op Een Leuke Manier

Volgend jaar gaan ze trouwen en wij mogen daar bij zijn! Super leuk om elkaar voor die tijd uitgebreid te spreken en ook om te wennen aan de camera. Op onze uitnodiging komen Y&G naar ons toe voor een Loveshoot, ter voorbereiding van hun bruiloft. We hebben ze van te voren een vragenlijst opgestuurd om deze sessie en de bruiloft vast voor te bereiden. De dag ervoor en de dag erna is het somber en grijs weer maar vandaag schijnt de zon volop. Het is winterfris maar met de zon erbij is het heerlijk zonder jas.

EERST WAT ONGEMAKKELIJK

Zoals de meeste stellen vinden Y&G het eerst wat ongemakkelijk voor de camera en dat snappen we helemaal. Daarom houden we onze sessie luchtig en wordt er voldoende gelachen. Geen kunstmatige, neppe lach maar een eerlijke en gemeende lach doordat we gekke vragen stellen. Daar houden wij het meest van. Je merkt al snel dat de aanwezige spanning verdwijnt en dat ze ons vergeten. Ze gaan op in hun gesprek en dat zien we graag. Echt even quality time! Deze locatie kennen we goed en het is leuk om te zien hoe deze plek in de loop van de seizoenen veranderd. Zelfs nu het winter begint te worden is het een mooie, afwisselende, stoere plek.

FOTO’S IN EEN SLIDESHOW

Na de sessie gaan wij aan de slag met de foto’s en 1,5 uur later zien we dit koppel weer terug bij ons op kantoor voor de foto’s in een slideshow. Altijd een fijn moment voor ons als we tevreden blikken zien. De meeste spanning voor de bruidsreportage zal nu verdwenen zijn. Precies het doel van deze loveshoot. Er is al voldoende waar je over na moet denken tijdens je bruiloft. 😉

Lieve Y&G, bedankt voor jullie openhartigheid en spontaniteit. Lekker nagenieten! Heb je ook een bruiloft te plannen en wil jij je ook een voorbereiding, zoals deze loveshoot? Geef je nu op voor onze KennismakingsLoveShoot.

Ja, dit lijkt me leuk! >>

Kennismaken Op Een Leuke Manier

Kennismaken Op Een Leuke Manier

Kennismaken Op Een Leuke Manier

Kennismaken Op Een Leuke Manier

Kennismaken Op Een Leuke Manier

Kennismaken Op Een Leuke Manier

 

Wil jij dit ook?

Blogs >>