LOVESHOOT VLEUTEN | NEL & RUDOLF

LoveShoot Leidscherijn

Op deze mooie dag geven we de workshop Moment Design aan de 12 cursisten van Boukje Canaan, met ook een stuk praktijk in de vorm van een loveshoot, deze keer in Vleuten. Eerst vertellen we over de theorie van deze techniek en ook delen we ervaringen. Daarna gaan we naar buiten, naar de Haarrijnseplas met Nel en Rudolf.

GEWELDIGE ERVARING

Ze vinden het reuze spannend maar krijgen een geweldige ervaring. Hoe anders was dat tijdens hun bruiloft, zoveel jaar geleden. Deze keer wordt Nel zelfs getrakteerd op een echte serenade door de zanger van de J-streetband Rudolf. Lieve Nel en Rudolf, wat deden jullie het goed met 14 fotografen om jullie heen en met deze temperaturen! Echt heel goed gedaan.

MEER INFORMATIE

Zou je ook de workshop Moment Design willen volgen? Dat kan. Hier vind je meer informatie.

LoveShoot Leidscherijn LoveShoot Leidscherijn LoveShoot Leidscherijn LoveShoot Leidscherijn LoveShoot Leidscherijn LoveShoot Leidscherijn LoveShoot Leidscherijn LoveShoot Leidscherijn LoveShoot Leidscherijn LoveShoot Leidscherijn LoveShoot Leidscherijn

 

 

 

MOMENT DESIGN IN VLEUTEN

Ben je nieuwsgierig geworden waar het nu om draait bij Moment Design? Wil je dé manier ontdekken om koppels op hun gemak te stellen? Wil jij je fotografietechniek verbeteren door vele handvatten en waardevolle tips? En wil je ook leren door vooral te doen, zoals wij dat deden deze loveshoot in Vleuten? Geef je op en doe mee!

Posted in , ,