LOVESHOOT UTRECHT | VERA & ROBERT

Love Shoot Utrecht

SAMEN STAAN WE STERK

Het kunnen de gekste dingen zijn waarom je op iemand verliefd wordt. Tijdens de eerste woordenwisseling bijvoorbeeld. Toen Vera en Robert die eerste serieuze discussie met elkaar hadden, viel hij op haar. Wie had dat gedacht.

Andersom zag zij hem al langer zitten. Tijdens grootse tentfeesten met optredens van bijvoorbeeld The Golden Earring zag Vera hem vaak – heel vaak! – voorbijkomen, maar hij… hij zag haar niet. Gelukkig kwam dat goed, want er kwamen dates, backpackjaren, verre reizen en twee lieve kinderen.

PITTIGE STORMEN

Samen bouwden ze hun eigen huis: vanaf de fundering tot en met de allerlaatste details. Alhoewel dat heftig was, is het toch een oerding, vertelt Vera. “Want je kunt je droomhuis tegenwoordig gewoon kopen, maar Robert bouwde dat van ons.” Tel daarbij op de pittige stormen die ze samen moeten doorstaan – ziektes of het welzijn van hun kinderen – en je weet dat hier een stel staat dat ‘samen staan we sterk’ op waarde bewijst.

Vera en Robert kiezen voor hun Loveshoot een gave plek met een uniek stukje Utrechtse geschiedenis. In de Utrechtse wijk Oud Hoograven, langs de kade van het Merwedekanaal, liggen nog de funderingen van de oude steenfabriek Utrecht.

HEEL TROTS

Ontroerend om te zien hoe Vera en Robert elkaar hier vertellen waarom ze nog steeds gek zijn op elkaar. Door de drukte van alledag leven ze soms langs elkaar heen. Toch, als het nodig is, is er die pas op de plaats. “We weten dat we elkaar nodig hebben”, vertellen ze bij de bakstenenbogen van de oude fabriek. Zij is heel trots op zijn oplossingsgerichtheid. Hij is sowieso trots op haar, maar eigenlijk altijd bij zoiets spontaans als zingen, zegt hij. Dit is het, “haar lippen, die komen mooi tot uiting als ze lacht.”

Vera en Robert’s liefde voor elkaar maakte op mij veel indruk. Net zoals de fundering van die oude steenfabriek is de fundering onder hun relatie sterk en stevig.

Wil je ook een loveshoot in Utrecht om jullie liefde te vieren? Alle info vind je hier of laat een berichtje achter en je hoort snel van mij.

Ik heb interesse! >>

Love Shoot Utrecht 007 Love Shoot Utrecht 008 Love Shoot Utrecht 009 Love Shoot Utrecht 012 Love Shoot Utrecht 015 Love Shoot Utrecht 017 Love Shoot Utrecht 019 Love Shoot Utrecht 020 Love Shoot Utrecht 021 Love Shoot Utrecht 023 Love Shoot Utrecht 025 Love Shoot Utrecht 026 Love Shoot Utrecht 031 Love Shoot Utrecht 033 Love Shoot Utrecht 034 Love Shoot Utrecht 036 Love Shoot Utrecht 037 Love Shoot Utrecht 040

Wil je ook een loveshoot in Utrecht om jullie liefde te vieren? Alle info vind je hier en je hoort snel van mij.

Ik heb interesse! >>
Posted in ,