LOVESHOOT SOESTERDUINEN | JANNET & ARNOUD

Loveshoot Soesterduinen

LOVESHOOT SOESTERDUINEN

We zijn al heel vroeg te vinden voor een loveshoot in de Soesterduinen. Het is koud maar droog! Wat een cadeautje is de regenboog die verschijnt op het eind. De shoot is bijzonder, liefdevol en mooi. Overduidelijk zijn deze twee dol op elkaar.

ONSCHULDIGE UITSTRALING

Het allereerst dat haar was opgevallen toen ze elkaar ontmoette was de vrolijke energie die hij uitstraalde. Hem viel het op dat ze een lieve en onschuldige uitstraling had. Hij werd al bij de eerste ontmoeting verliefd op haar maar zij deed er iets langer over. “Op een mooie klusavond bij gezamenlijke vrienden. We kenden elkaar al zo’n 4 jaar, maar toen sprong de vonk ineens over.”

LIEFDE EN VERTROUWEN

“Onze basis wordt steeds dieper. Wat we al samen hebben opgebouwd aan liefde en vertrouwen vind ik geweldig. Ik ben nog steeds verliefd om wie hij is en wat voor intenties hij heeft naar mensen. Hij is een familieman en wil graag écht contact hebben. Daarin is hij heel gepassioneerd.”

NIEUWE HERINNERINGEN

Dank je wel Jannet & Arnoud voor de mooie wandeling en voor de mooie nieuwe herinneringen. Ik hoop dat jullie er ook van genoten hebben. Wil je ook eens wandelen en genieten op de Soesterduinen.

Ja, dit lijkt me leuk! >>

Loveshoot Soesterduinen 001 Loveshoot Soesterduinen 002 Loveshoot Soesterduinen 003 Loveshoot Soesterduinen 004 Loveshoot Soesterduinen 005

Wil je ook zo’n prachtige LoveShoot? Vraag naar onze mogelijkheden!

Ja, dit lijkt me leuk! >>
Posted in ,