LOVESHOOT NIEUW AMELISWEERD | FRANKA & NIELS

Loveshoot Nieuw Amelisweerd

LOVESHOOT NIEUW AMELISWEERD

Wat is het – tegen alle verwachtingen in – prachtig Herfstweer! Samen met Franka en Niels mogen we “buiten spelen”, echt heerlijk van de Herfst genieten tijdens de loveshoot in de buurt van Utrecht bij Nieuw Amelisweerd.

DOORZETTINGSVERMOGEN

Wat Franka een mooie karaktereigenschap van Niels vindt is dat hij leergierig. “Ik vind het mooi dat hij zoveel wil weten en dat hij zijn kennis wil doorgeven aan zijn dochters.” Niels waardeert haar doorzettingsvermogen. “Omdat ze vaak genoeg in haar leven tegenslagen te verwerken heeft gekregen en toch altijd doorzet.”

EERSTE AFSPRAAK

Op de vraag wanneer ze verliefd op elkaar geworden zijn antwoord Franka: “Ik zeg weleens dat ik verliefd ben geworden op zijn letters. Daarna zijn stem en op 23 november 1999 op alles.” En Niels geeft aan: “Tijdens onze eerste afspraak, en misschien al wel eerder toen wij slechts nog contact met elkaar hadden via het internet.”

Dank jullie wel Franka en Niels, voor jullie vertrouwen en voor de gezelligheid. Wat is jullie liefde mooi en bijzonder om vast te mogen leggen.

Zou je ook wel eens zo op de foto willen? Klik op de button en we maken snel een afspraak!

Ik heb interesse! >>

Loveshoot Nieuw Amelisweerd 001 Loveshoot Nieuw Amelisweerd 002 Loveshoot Nieuw Amelisweerd 003 Loveshoot Nieuw Amelisweerd 004 Loveshoot Nieuw Amelisweerd 005 Loveshoot Nieuw Amelisweerd 006

Ook zo’n waardevolle LoveShoot samen met je partner? Neem snel contact op en we zien je graag.

Ik heb interesse! >>
Posted in ,