LOVESHOOT BIJ DE STEENFABRIEK | LEONIE & JURJEN

Loveshoot Bij De Steenfabriek

We hebben afgesproken bij de Oude Steenfabriek voor een Loveshoot. Samen wil dit stel ontdekken hoe leuk foto’s maken eigenlijk kan zijn! Als je maar één foto – een selfie – van jezelf op je telefoon hebt, zoals Jurjen heeft, dan willen we daar wel heel graag verandering in brengen. We zijn naar onze favoriete locatie gegaan, de oude steenfabriek, en hebben een heerlijke ochtend gehad met deze twee leuke mensen. Leonie & Jurjen gaan binnenkort trouwen en zoeken nog een bruidsfotograaf. Wij willen ze heel graag laten kennismaken met onze stijl van fotograferen tijdens een loveshoot bij de steenfabriek.

ZORGZAAM, KNAP, MOOI, GRAPPIG

Zijn ogen was het eerste dat Leonie opviel. Jurjen is nog steeds verliefd op haar omdat ze nog is liever dan hij dacht. Zorgzaam, knap, mooi, grappig…en..omdat ze gave heeft om het met hem uit te houden, aldus Jurjen. Het liefste en meest romantische dat hij voor haar gedaan heeft is zijn huwelijksaanzoek. Hij hij vindt het meest romantische dat zij ooit gedaan heeft was en Batman/Joker verjaardagstaart regelen, helemaal vanuit Nieuw-Zeeland!

TOFFE LOCATIE BIJ STEENFABRIEK

Dank jullie wel!  Wil je ook zo’n te gekke LoveShoot op deze toffe locatie? Vraag naar de mogelijkheden! Meer inspiratie opdoen? Bekijk onze andere blogs over bruidsfotografie.

Ik heb interesse! >>

Loveshoot Bij De Steenfabriek 001 Loveshoot Bij De Steenfabriek 002 Loveshoot Bij De Steenfabriek 003 Loveshoot Bij De Steenfabriek 004

Ja, dit lijkt me leuk! >>
Posted in ,