LOVESHOOT IN UTRECHT | MOMENT DESIGN | 1-OP-1

Workshop Moment Design 1-op-1

Ze kwamen naar Utrecht vanuit het oosten om model te staan voor Elly, de tante van Jesse. Deze speciale 1-op-1 workshop Moment Design werd helemaal op maat gemaakt voor Elly. Na een stuk theorie, verschillende oefeningen én een goede voorbereiding van de shoot met vragenlijst en onze Gespreksstofboekjes gingen we met dit leuke stel naar buiten en wat deden ze het goed! Ondanks het noodweer aan het begin van de shoot en de stevige, koude wind, deden ze het toch maar. En al snel hadden ze niet meer in de gaten dat wij er waren.

STAGEPLEK

Ze ontmoetten elkaar op het werk, de dierenkliniek was zijn stageplek, en zijn krullen vielen haar het eerste op. En op de vraag wat zij als karaktertrek van hem zou willen hebben was haar antwoord: “Hij is een makkelijke prater. Jesse praat heel makkelijk met iedereen daar kan ik wel iets meer van hebben. Bij vreemde mensen hou ik mij vaak stil en kijk ik eerst de kat uit de boom.” Een goede karaktertrek van Fabienne vindt Jesse dat ze geduldig is. “Ze kan heel rustig blijven en de tijd nemen voor alles. Ik kan soms best gestresst zijn.”

MOOI ZOALS IK BEN

En op de vraag waarom ze verliefd op hem is is Fabienne’s antwoord: “Hij is er altijd voor mij en door hem voel ik mij heel speciaal. Hij laat mij stralen door de dingen die hij tegen mij zegt en hoe hij mij behandelt. Bij hem kan ik helemaal mezelf zijn en hij vind mij mooi zoals ik ben. We kunnen super goed praten over van alles. Hij is super lief, zorgzaam, behulpzaam en ook nog eens heel erg knap.” Kijk, daar worden wij ook heel blij van.

WARME UITSTRALING

Jesse vertelt ons trots over Fabienne: “Als ze bij de dierenkliniek is en dieren verzorgt dan is ze in haar element. Ze doet dat met zoveel plezier. Ze zet zich zo hard in voor de dieren en ze gaat zelfs buiten werktijden naar de kliniek.” Het favoriete lichamelijke kenmerk van deze twee zijn volgens Fabienne: “Zijn mooie krullen en donkere ogen.” En volgens Jesse: “Haar warme uitstraling.” en daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn.

Dank je wel Fabienne en Jesse, dat jullie helemaal naar Utrecht wilden komen en Elly: Supertof dat je er was! We hopen dat we je hebben inspireren.

Heb je ook belangstelling voor de workshop Moment Design, in groepsverband of als 1-op-1? Opgeven kan via onze webwinkel. En heb je vragen? Stel ze gerust.

Workshop Moment Design 1-op-1 Workshop Moment Design 1-op-1 Workshop Moment Design 1-op-1 Workshop Moment Design 1-op-1

Heb je ook belangstelling voor de workshop Moment Design, als groepsworkshop of voor de 1-op-1 workshop? Opgeven kan via onze webwinkel. En heb je vragen? Stel ze gerust.

Posted in , ,