LOVESHOOT IN HET ZONNETJE | SISKA & KENNETH

Loveshoot In Het Zonnetje

Genieten deden we van deze loveshoot in het zonnetje. De zon is echt een cadeautje op deze winterse dag. Ook was het genieten van de liefde van deze twee mooie mensen. We hebben met Siska en Kenneth afgesproken voor een Kennismakingsloveshoot. Op een leuke, andere manier kennismaken. Echt even ervaren hoe fijn deze quality time is. En ook is het een goede test of een fotograaf wel bij je past.

KARAKTERTREK

Het karaktertrek die Siska wel zou willen hebben van Kenneth is dat hij heerlijk gepassioneerd is. “Als hij iets leuk vind kan hij er uren over praten en zorgt hij ervoor dat hij veel informatie over het onderwerp tot zich neemt/begrijpt en zijn kennis weer overdraagt.” Hij houdt van haar spontaniteit en behulpzaamheid. Hierdoor legt ze heel erg makkelijk contact met tot dan onbekende mensen.

MINI SESSIE

Dank je wel Siska en Kenneth voor deze mooie loveshoot (ook wel mini sessie genoemd) en kennismaking en voor jullie openheid. Wat een bijzondere ontmoeting.  Wil je ook zo’n bijzondere LoveShoot in het zonnetje? Vraag naar de mogelijkheden! We laten je graag meer zien op onze trouwpagina.

Ja, dit lijkt me leuk! >>

Loveshoot In Het Zonnetje 001 Loveshoot In Het Zonnetje 002 Loveshoot In Het Zonnetje 003 Loveshoot In Het Zonnetje 004 Loveshoot In Het Zonnetje 005

Ook een loveshoot in het zonnetje zoals deze? Geef je op en we ontmoeten je snel!

Like onze Facebook pagina en je bent steeds op de hoogte van al het laatste nieuws.

Ik heb interesse! >>
Posted in ,