LOVESHOOT FORT BIJ VECHTEN | SABRINA & RONALD

Loveshoot Bij Fort Vechten

LOVESHOOT BIJ FORT

Wat waren de weersvoorspellingen slecht en het was best heel vroeg maar uiteindelijk het viel erg mee. We hebben weer een mooie loveshoot kunnen maken, deze keer samen met Sabrina & Ronald, bij Fort bij Vechten. Een prachtige, robuste omgeving met heel veel verschillende mogelijkheden. Ook een toffe plek voor een bruidsreportage vinden wij. Je hebt er groene stukken, baksteen, een leuk bruggetje en natuurlijk het fort zelf met de gewelven.

EXTRA LEUK

Als Sabrina een karaktertrek van Ronald zou mogen hebben zou dat zijn zachtaardigheid zijn. “Hij is soms te lief maar dat maakt hem extra leuk. Soms kunnen we lekker kibbelen maar het komt altijd goed.” Ronald vond een van de meest romantische dingen die Sabrina voor hem gedaan heeft dat ze stiekem gereserveerd had bij een restaurant voor hun 1 jarige jubileum. Dat kunnen wij ook zeer waarderen, Ronald! Sabrina gaf toe dat het even heeft geduurd voordat de vonk oversloeg. “Ik was bang en stond er niet helemaal voor open. Hij heeft hard voor mij moeten vechten. Beetje voor beetje kwam de vonk ook.” Bij Ronald was die vonk er direct de eerste keer dat hij haar zag. “Ik vond haar meteen leuk.”

AFSPREKEN

Dank je wel allebei. Wat was het gezellig. Heel erg veel geluk in jullie leven samen. We kunnen niet wachten jullie alle foto’s te laten zien! Zou jij dit ook geweldig vinden, misschien wel samen met je vriend of vriendin op de foto bij Fort bij Vechten? Laten we dan snel afspreken.

Ja, dit lijkt me leuk! >>

Loveshoot Bij Fort Vechten 001 Loveshoot Bij Fort Vechten 002 Loveshoot Bij Fort Vechten 003 Loveshoot Bij Fort Vechten 004 Loveshoot Bij Fort Vechten 005 Loveshoot Bij Fort Vechten 006

Ook interesse in een Love Shoot of hebben jullie trouwplannen? Lijkt ons super om daar over mee te denken. Vraag naar de mogelijkheden!

Ja, dit lijkt me tof! >>
Posted in ,