LOVESHOOT & ZWANGER | YVETTE & JANDAAN

LoveShoot

Een loveshoot laten maken en zwanger zijn? Hoe mooi is dat! Dan komt alles samen. Nog een paar weken genieten ze samen en dan is het zover. Dan is 1+1=3. Nog even en de baby van Yvette en Jandaan zal zich aankondigen! (Ondertussen is hun mooie dochter geboren!)

MELOEN EN WHISKEY

Wat was het een heerlijke ochtend en bedankt voor jullie openheid. Ja, Yvette je ziet er een beetje uit als een “meloen” maar je bent zo mooi zwanger! En als Jandaan een drankje zou zijn lijkt hij het meest op “whiskey”. Jullie knuffels zijn warm en gemeend, die liefdesbrief komt recht uit je hart en ook beloftes zijn gemaakt. Wat is zo’n LoveShoot toch iedere keer weer bijzonder. Dank jullie wel.

ZWANGERSCHAPSSHOOT

Een Moment Design reportage is uniek en speciaal. Het draait om jullie en wordt altijd op maat gemaakt. We creëren speciale momenten die jullie zelf vormgeven. Eerlijke en oprechte beelden zijn het resultaat die je met liefde nog jarenlang wilt bekijken. Wil je ook een unieke en speciale Moment Design Zwangerschapsshoot? Vraag naar de mogelijkheden!

Volg je ons al op Instagram? Iedere dag nieuwe foto’s!

Contact opnemen! >>

LoveShoot LoveShoot LoveShoot LoveShoot

Wil jullie ook een unieke en speciale Moment Design fotoshoot terwijl je zwanger bent? Vraag naar de mogelijkheden!

Ja, dit lijkt me leuk! >>