LOVESHOOT IN DEVENTER | ELINE & MICHIEL

Loveshoot Kloostertuin Deventer

LOVESHOOT IN DEVENTER

Ze leren elkaar kennen tijdens een fotoshoot die Eline maakte van Michiel en zijn familie. En hoe dat gaat als Cupido raak schiet: naarmate ze elkaar vaker zagen, vonden ze elkaar steeds leuker. Tijdens de workshop Moment Design die ik in Deventer geef mag ik Eline en Michiel tijdens een LoveShoot fotograferen.

INTIEME SFEER

Wat heerlijk om deze 2 lieve schatten te fotograferen in de Kloostertuin in Deventer. We maken gebruik van wat er is, een mooie muur, een tuinbankje. Het prachtige groen om ons heen doet de rest en zorgt voor een intieme sfeer. Door de vragen van de vragenlijst die we vooraf hebben gestuurd hebben we ze al iets beter leren kennen en dat merk je tijdens de fotosessie.

OPRECHTE VROLIJKHEID

Het eerste dat Eline is opgevallen toen ze Michiel zag was zijn spontane houding en de aantrekking die ze voelde. Michiel viel haar natuurlijke spontaniteit op met daarbij haar enthousiasme en oprechte vrolijkheid.

MOOI, LIEF EN ZORGZAAM

Op de vraag waarom ze nog steeds verliefd op elkaar zijn antwoordde Eliene: “Zijn humor, aantrekking tussen elkaar, de lieve dingen die hij voor mij doet.” En Michiel zegt: “Ze is zo lekker gek, terwijl ze daarnaast zo mooi, lief en zorgzaam is!”

MOMENT DESIGN LEREN

Ook interesse in een LoveShoot of om te leren hoe je deze techniek gebruikt?

Geïnteresseerd! >>

Loveshoot Kloostertuin Deventer 001 Loveshoot Kloostertuin Deventer 002 Loveshoot Kloostertuin Deventer 003 Loveshoot Kloostertuin Deventer 004 Loveshoot Kloostertuin Deventer 005 Loveshoot Kloostertuin Deventer 006 Loveshoot Kloostertuin Deventer 007 Loveshoot Kloostertuin Deventer 008 Loveshoot Kloostertuin Deventer 009 Loveshoot Kloostertuin Deventer 010 Loveshoot Kloostertuin Deventer 011 Loveshoot Kloostertuin Deventer 012 Loveshoot Kloostertuin Deventer 013 Loveshoot Kloostertuin Deventer 014 Loveshoot Kloostertuin Deventer 015

Op deze pagina staat meer over de workshop Moment Design en wanneer de eerste volgende datum is. We vertellen je graag meer!

Geïnteresseerd! >>

Posted in , ,