LOVESHOOT BUSSUMERHEIDE | MARLIEKE & ERIK

Loveshoot Bussumerheide

LOVESHOOT BUSSUMERHEIDE

Tussen twee enorme buien door is het droog tijdens de loveshoot op de Bussumerheide. Wat was het gezellig Marlieke & Erik met de hond en de Schotse Hooglanders. Een ontzettend leuke manier van nieuwe locaties shouten en kennismaken.

SKILES IN OOSTENRIJK

Op de vraag wanneer Marlieke verliefd is geworden op Erik was haar antwoord: “We hebben elkaar in een heel korte tijd heel veel gezien. Ik gaf op dat moment skiles in Oostenrijk en was alleen voor een paar weken in Nederland. Toen ik weer in Oostenrijk was merkte ik hoeveel hij in die korte tijd voor mij was gaan betekenen. Vanaf dat moment wist ik wel dat het meer was dan gewoon gezellig samen zijn.” Ook Erik is ongeveer op datzelfde moment verliefd geworden: “Toen ze weg was, skiles geven in Oostenrijk!”

ATTENT

Erik zou wel wat meer van haar bedachtzaamheid willen hebben, als karaktereigenschap. “Ze denkt vaak meer vooruit en dat is vaak erg attent.” En Marlieke vindt juist dat hij altijd aan anderen denkt. Daar kunnen wij ons iets bij voorstellen.

Dank jullie wel voor de heerlijke wandeling. We zien elkaar snel weer, op jullie bruiloft. Ook interesse in zo’n leuke wandeling met foto’s erbij? Vraag naar de mogelijkheden.

Ja, dit lijkt me leuk! >>

Loveshoot Bussumerheide 002 Loveshoot Bussumerheide 001 Loveshoot Bussumerheide 003 Loveshoot Bussumerheide 005 Loveshoot Bussumerheide 010 Loveshoot Bussumerheide 011 Loveshoot Bussumerheide 012 Loveshoot Bussumerheide 013 Loveshoot Bussumerheide 014 Loveshoot Bussumerheide 015 Loveshoot Bussumerheide 016 Loveshoot Bussumerheide 017

Ook interesse in een LoveShoot zoals deze? Vraag naar de mogelijkheden!

Posted in ,