LOVESHOOT BIJ HET WATER | ALICIA & JOPPE

LoveShoot Utrecht

DOL OP MUZIEK

We hebben dit leuke jonge stel gevraagd of ze voor ons model willen staan tijdens de workshop Moment Design bij het water. En dat doen ze graag. Alicia en Joppe kennen elkaar nog niet zo lang en zijn echt dol op elkaar. Dat is aan alles te zien. Ze zijn allebei dol op muziek, daar draait alles om. Muziek maken, naar festivals gaan, zelf zingen, lekker dansen! We hebben ze gevraagd onze vragenlijst in te vullen en daardoor leren we ze een beetje beter kennen wat een loveshoot altijd ten goede komt.

UITSTRALING

Op de vraag wat het eerste is opgevallen bij de ander is het antwoord van Alicia:” Zijn mooie uiterlijk en aparte persoonlijkheid.” Joppe vertelt dat ze hem opviel tussen de mensen in Dynamo – Eindhoven. Haar uitstraling viel hem op. Zij bewondert zijn positieve kijk op het leven en vindt hem heel erg interessant. Ze komt steeds meer nieuwe dingen over hem te weten komt. Hij mist haar als ze niet in de buurt is en als ze samen zijn voelt hij zich altijd goed! Als dat geen verliefdheid is!

LACHEN, MUZIEK EN DANSEN

“Alicia laat mij altijd zijn wie ik ben, dat vind ik waardevol.” En wat haar altijd aan het lachen maakt is dat Joppe prachtig kan zingen. “Dat doet hij altijd, heel de dag door. Soms zingt hij zomaar iets en dat maakt me aan het lachen.” 🙂 Alicia vertelt: “Joppe is een super creatieve muzikant. Hij is het gelukkigst als hij muziek maakt en aan het optreden is met zijn band. Ook is hij erg gelukkig als hij met zijn vrienden is omdat die erg belangrijk zijn voor hem.” En Joppe vertelt dat Alicia is het gelukkigst als ze aan het dansen is. Ze zijn echt dol op muziek, daar draait alles om en geef ze eens ongelijk.

Dank je wel lieve Alicia en Joppe voor jullie openheid en eerlijke reacties op onze vragen. Het is heerlijk om jullie samen te fotograferen, tijdens deze Moment Design loveshoot bij het water. Geniet van de muziek en van het leven. X

Willen jullie ook samen op de foto, een loveshoot bij het water? Spontaan, natuurlijk, zoals jullie zijn? Stuur ons een bericht en we spreken snel iets af.

LoveShoot Utrecht LoveShoot Utrecht LoveShoot Utrecht LoveShoot Utrecht LoveShoot Utrecht LoveShoot Utrecht LoveShoot Utrecht LoveShoot Utrecht LoveShoot Utrecht LoveShoot Utrecht

 

Posted in ,