LOVESHOOT MET ANNET & ANDRIES | KENNISMAKEN

Loveshoot Mini Sessie

Wauw, wat een leuke loveshoot en kennismaking is dit met Annet & Andries! Wat een energie kun je toch krijgen van leuke, actieve mensen. De zon schijnt, al is het fris, dus heerlijke omstandigheden voor een fijne, emotionele shoot.

LOVESHOOT MET ANNET & ANDRIES

Beide hebben er zin in, dat merk je aan alles. Dus we pakken onze camera’s en gaan aan de slag. Ze hebben de shoot ook goed voorbereid en hebben voor elkaar een stuk geschreven die ze in alle rust met elkaar deelde.

“Andries is groot en breed, maar wat het meest opvalt is zijn diepe stem.” Dat is wat Annet opschreef over Andries toen we vroegen wat het eerste was dat opviel toen ze hem voor het eerst zag. Andries zag als eerste haar ogen toen ze tijdens een signeersessie van een van zijn boeken koffie bracht. Het meest romantische dat Andries voor Annet heeft gedaan was 100% kiezen voor haar in een heel vroeg stadium van hun relatie. Ook doodleuk zeggen; Ik hou van je. Je bent mijn puzzelstuk. En elke dag zegt hij weer opnieuw dat ze zo mooi is. Dat was zo nieuw om voor haar te horen. Dat is echt het liefste. Andries voelt het meest dat Annet van hem houdt als ze haar armen om hem slaat. <3

Dank jullie wel voor de heerlijke middag. Prachtig om te zien, jullie liefde! Wat heb ik er van genoten. We zien elkaar snel weer, over een paar maanden, op jullie bruiloft op Terschelling. Wil je ook zo’n unieke en bijzondere LoveShoot op deze locatie? Vraag naar de mogelijkheden!

Ja, dit lijkt me leuk! >>

Loveshoot Mini Sessie 001 Loveshoot Mini Sessie 002 Loveshoot Mini Sessie 003 Loveshoot Mini Sessie 004 Loveshoot Mini Sessie 005 Loveshoot Mini Sessie 006

Ja, dit lijkt me leuk! >>
Posted in ,