KENNISMAKINGSLOVESHOOT IN DE ZOMER | DAFNE & RICARDO

Zomer Loveshoot

Dafne & Ricardo komen “kennismaken” met ons tijdens onze LoveShoot. Ze gaan binnenkort trouwen en willen onze speciale KennismakingsLoveShoot in de zomer ervaren. Wat zijn ze leuk samen en wat doen ze het goed.

KENNISMAKINGSLOVESHOOT ZOMER

Het duurt even maar dan zijn ze helemaal ontspannen. Samen hebben ze enorm veel plezier en dat zien we graag. Het is echt weer een super leuke kennismaking. En weer hebben we bijzondere momenten gecreëerd. Het is zo leuk jullie op deze manier te ontmoeten en om kennis te maken, Dafne en Ricardo. Geniet van elkaar en van alle voorbereidingen.

Wil je ook op deze speciale manier kennismaken met ons? Stuur ons een bericht en we spreken snel af. Meer werk van ons bekijken? Neem vooral een kijkje op onze andere blogs of maak snel een afspraak.

Zomer Loveshoot Zomer Loveshoot Zomer Loveshoot Zomer Loveshoot

 

 

 

Meer weten over onze mogelijkheden voor een KennismakingsLoveShoot? Voorwaarden is wel dat je een datum hebt vastgelegd en dat je nog geen fotograaf geboekt hebt voor jullie bruiloft. Wij laten jullie graag zien hoe we werken en wat je van ons kan en mag verwachten op de bruiloft. Jullie zullen veel vragen hebben en misschien ook wel zenuwen die dag dus als we iets van die zenuwen kunnen weghalen doen we dat graag. Vraag naar de mogelijkheden.

Ik heb interesse! >>