KENNISMAKINGSLOVESHOOT | ARNELLA & MENNO

Loveshoot In Utrecht

Haar positieve en opgewekte uitstraling in combinatie met het mooie donker haar viel hem het eerste op. En als zij een karaktertrek van hem mag kiezen is dat hij bijna overal het positieve van in kan zien. Dit mooie stel staat voor onze camera op onze fijne, afwisselende buitenlocatie in Utrecht. We maken kennis en leren elkaar beter kennen. Wat een leuk, spontaan stel en ze hebben zich goed voorbereid want Arnella heeft zelfs een boekje voor hem meegenomen, met speciale betekenis.

HUN HELE RELATIE IS EEN AVONTUUR

Als Arnella je lief heeft, zal ze er alles aan doen om het je naar je zin te maken, vertelt Menno. En hij staat voor iedereen klaar, vertelt Arnella. Dit kan soms een valkuil zijn, vind ze, maar het maakt hem een bijzonder en liefhebbend persoon. Hij vindt haar een prachtige vrouw uit duizenden die alles voor hem over heeft. En zij verklaart dat hun hele relatie een avontuur is, ook door hun gezinnen. Ze vinden het vooral fijn dat ze samen dingen zijn blijven doen, zoals lekker uiteten gaan en heerlijk naar het theater gaan. Lieve Arnella en Menno, blijf heerlijk van elkaar genieten. Jullie zijn zo leuk samen! Geniet lang na van deze mooie ervaring.

OOK EEN AFSPRAAK MAKEN?

Willen jullie ook een afspraak maken voor een KennismakingsLoveShoot? Stuur ons een bericht en we spreken snel iets af.

001 Loveshoot In Utrecht 002 Loveshoot In Utrecht 003 Loveshoot In Utrecht 004 Loveshoot In Utrecht 005 Loveshoot In Utrecht 006 Loveshoot In Utrecht 007 Loveshoot In Utrecht 008 Loveshoot In Utrecht

Volg je ons al op Facebook en Instagram?