INTERNATIONAL WEDDING | WOUTER EN LOUISE

Eenvoudig Trouwen Maarssen En Utrecht Oog In Al

EENVOUDIG TROUWEN GOUDESTEIN

Het bijzondere moment van jullie verbintenis hangt echt niet af van budget of het aantal gasten. Ook als je kiest voor Eenvoudig Trouwen in Goudestein of als jullie kiezen om gratis te trouwen op een andere locatie, prachtige foto’s van de ceremonie en jullie ‘ja’ zijn voor altijd een dierbare herinnering. En precies daarvoor schakelen Wouter en Louise ons in.

INTERNATIONAL WEDDING

Louise is wat je noemt een All European girl. Ze is geboren op Malta, werkte in Wenen en staat nu op het punt van verhuizen naar Brussel, klaar voor een nieuwe stap in haar carrière. Wouter werkt in Wageningen en ontmoette zijn bruid in… Australië. Samen willen ze verder dus ze vinden wel een manier om bij elkaar te zijn, al moeten ze er uren voor reizen.

GOUDESTEIN MAARSSEN

Ze trouwen op de prachtige buitenplaats Goudestein in Maarssen. Dus echt een International Wedding! Na een bescheiden ceremonie mét ja-woord en een prachtige kus zijn er lieve knuffels, felicitaties en tranen van blijdschap. Het blijft een voorrecht om deze mooie momenten vast te mogen leggen!

PARK OOG IN AL

Na de ceremonie vertrekken we naar Utrecht, naar Buurten in de fabriek. Na de lieve felicitaties en de toost maken we een rondje in het Park Oog in Al voor foto’s. Wat een geluk, de magnolia staat nog in bloei. Dat blijkt toevallig ook de favoriete boom van Louise te zijn. We hebben een prachtige serie van deze twee lieverds gemaakt. Kijk je mee?

Heb je ook interesse in een bruidsreportage en wil je informatie aanvragen? Neem contact met ons op!

001 Eenvoudig Trouwen Maarssen En Utrecht Oog In Al 002 Eenvoudig Trouwen Maarssen En Utrecht Oog In Al 003 Eenvoudig Trouwen Maarssen En Utrecht Oog In Al 004 Eenvoudig Trouwen Maarssen En Utrecht Oog In Al 005 Eenvoudig Trouwen Maarssen En Utrecht Oog In Al 006 Eenvoudig Trouwen Maarssen En Utrecht Oog In Al 007 Eenvoudig Trouwen Maarssen En Utrecht Oog In Al 008 Eenvoudig Trouwen Maarssen En Utrecht Oog In Al 009 Eenvoudig Trouwen Maarssen En Utrecht Oog In Al 010 Eenvoudig Trouwen Maarssen En Utrecht Oog In Al 011 Eenvoudig Trouwen Maarssen En Utrecht Oog In Al 012 Eenvoudig Trouwen Maarssen En Utrecht Oog In Al 013 Eenvoudig Trouwen Maarssen En Utrecht Oog In Al 014 Eenvoudig Trouwen Maarssen En Utrecht Oog In Al 015 Eenvoudig Trouwen Maarssen En Utrecht Oog In Al 016 Eenvoudig Trouwen Maarssen En Utrecht Oog In Al 017 Eenvoudig Trouwen Maarssen En Utrecht Oog In Al 018 Eenvoudig Trouwen Maarssen En Utrecht Oog In Al 019 Eenvoudig Trouwen Maarssen En Utrecht Oog In Al 020 Eenvoudig Trouwen Maarssen En Utrecht Oog In Al 021 Eenvoudig Trouwen Maarssen En Utrecht Oog In Al 022 Eenvoudig Trouwen Maarssen En Utrecht Oog In Al 023 Eenvoudig Trouwen Maarssen En Utrecht Oog In Al 024 Eenvoudig Trouwen Maarssen En Utrecht Oog In Al

Wil je meer informatie over Eenvoudig Trouwen, Intieme Bruiloft of andere bruiloften? Stuur ons een berichtje!

Ik heb interesse! >>