IN EN OM HET HUIS UTRECHT | IRIS & JOOST

In En Om Het Huis Reportage Utrecht

Al 10 jaar delen ze lief en leed op deze plek, hun gezellige huis in Utrecht. Iris, Joost en peuterzoon Julian leerde ik twee jaar geleden kennen, toen ik hen voor het eerst op de foto mocht zetten. Het is na al die tijd een vrolijk weerzien 🙂  

SAMEN ONDERWEG

Iris is een sociaal betrokken mens en dol op de zee. Joost werkt graag in de tuin en heeft een passie voor vlammende racewagens. En met zijn inmiddels twee jaar is daar Julian, een blond knulletje die graag boekjes leest, buiten speelt en met blokken bouwt. Iris, Joost en Julian gaan graag regelmatig samen op pad, gewoon lekker in de buurt. Ook vandaag doen we dat, we gaan naar buiten, samen naar de bakker.

SAMEN THUISKOMEN

Thuis speelt Julian met de houten blokken en legt hij een puzzel met mama. Wat is Julian apetrots op het eindresultaat. Heel precies legt hij alle stukjes op de juiste plek.

ZWAAIEN NAAR DE BOTEN

Iris en Joost wonen vlakbij de hoge brug bij Oog in Al en daar is altijd van alles te zien. We kijken naar de boten die voorbij varen en zwaaien vrolijk naar de schipper. En ja, een peuter is zo vlug als water dus is het even schrikken als Julian er op zijn blauwe loopfiets vliegensvlug vandoor gaat. Roetsj de brug af! Iris trekt een sprintje om hem bij te houden.

FOTOREPORTAGE ALS MOOIE HERINNERING 

Julian blijkt een fotograaf in de dop, want mijn camera en vooral alle knopjes die erop zitten zijn onweerstaanbaar interessant voor hem. Bekijk zeker ook de selfie die hij maakte, zo schattig! Iris en Joost wilden met deze reportage vooral hun huiselijke leven in-en-om het huis vastleggen voor later. Het kinderlijke enthousiasme en de verwondering van Julian hebben we goed weten te vangen, een prachtige herinnering voor later. Dankjewel Iris en Joost, voor jullie gastvrijheid!

Hebben jullie interesse in een In En Om Het Huis Reportage? Laten we snel iets afspreken.

Ja, dit lijkt me leuk! >>

OPBRENGST VAN DEZE FOTOREPORTAGE GAAT NAAR CAMBODJA

De opbrengsten van de gezinsreportages doneer ik aan de Stichting Habitat for Humanity. In januari reis ik naar Cambodja om daar (letterlijk) een huis te bouwen. Habitat zorgt niet alleen voor degelijke huisvesting, maar helpt ook met de toegang tot schoon water en elektriciteit. Wil jij voor je gezin ook een In En Om Het Huis Reportage in Utrecht of omgeving en daarmee andere gezinnen in Cambodja steunen? Vul het contactformulier in en we maken snel een afspraak!

Wil je het uitgebreide verslag lezen van de bouwreis? Lees hier: Habitat Bouwreis CambuildJA.

 

 

Posted in ,