IN EN OM HET HUIS HAARLEM | NATHALIE EN PAUL

In En Om Het Huis Reportage Haarlem

In het zonovergoten Haarlem-Noord is het thuiskomen bij Nathalie, Paul en hun drie kinderen Sanne (10), Nadia (8) en Thijn (4). Ze wonen al tien jaar heel tevreden in dit prachtige huis en het bruist hier van de energie. Vandaag ben ik op bezoek in Haarlem om een In En Om Het Huis Reportage te maken.

GENIETEN VAN ELKAAR EN VAN DE ZOMERZON

Op deze plek, in en rond dit huis wordt geleefd, dat is me wel duidelijk. Het begint al op de stoep voor het huis. De kinderen zijn lekker aan het spelen en Nathalie zit lekker op de stoep tegen het huis een kop koffie te drinken. Paul klust en timmert met de kinderen.  Ik noem dit op en top genieten van elkaar en van de zomerzon. Wanneer we naar binnen gaan, vinden we liefde en balans. De bezige en energieke Nathalie met haar Paul: de stabiele factor, kalm en beheerst. Het is zo mooi om te zien dat drie kinderen Sanne, Nadia en Thijn zo ontzettend verschillen van karakter, maar ondanks die verschillen heel goed samengaan.

GAVE GEZINSREPORTAGE

De meiden plukken verse kruiden in de achtertuin en helpen met koken. Daarna worden er flinke sprongen gemaakt op de trampoline, en wordt de kat nog even flink geknuffeld. Daarna gaan we met z’n allen naar het park. Tijd om te stoeien in het gras en fanatiek samen spelletjes doen. Ze ondernemen graag dingen met z’n vijven en genieten van de kleine dingen in het leven. En dat is te zien, wat een feest voor mij om deze prachtige herinneringen vast te mogen leggen voor later. Want foto’s van het hele gezin samen waren er nog niet veel. Dat verandert na vandaag. Nathalie noemt haar gezin stabiel en gelukkig, dat is wat mij betreft het perfecte onderschrift bij jullie foto’s. Een In-En-Om-Het-Huis reportage maken in speciaal en in Haarlem al helemaal.

JIJ EEN GEZINSREPORTAGE, ZIJ EEN NIUEW (T)HUIS

In januari reis ik naar Cambodja om daar samen met een groep vrijwilligers huizen bouwen met en voor mensen daar met de Stichting Habitat for Humanity. De opbrengst van 10 In En Om Het Huis Reportages gaan hier naartoe. Wil je, na het zien van deze reportage, ook met je gezin op de foto? Dat is zeker mogelijk! Vul het contactformulier in en we maken snel een afspraak!

Wil je het uitgebreide verslag lezen van de bouwreis? Lees hier: Habitat Bouwreis CambuildJA.

Posted in ,