HERFST LOVESHOOT | UTRECHT | MONIQUE & LEO

LoveShoot In Utrecht Lunetten

Samen met Monique en Leo maken we een wandeling door dit mooie park in Lunetten – Utrecht. Het is volop Herfst en we hebben daar afgesproken voor hun bijzondere fotosessie. Haar viel zijn overhemd op. “Hij had zijn best gedaan er goed uit te zien bij de eerste date.” En haar lach viel hem op, de allereerste keer dat ze elkaar zagen. Dat was alweer 2,5 jaar geleden en nu genieten ze samen, even quality time, van hun Herfst LoveShoot. De zon brak door en ondanks de harde wind was het best te doen zonder jas. Al was het daarna ook wel fijn deze weer aan te doen!?

QUALITY TIME

Wat een heerlijke FotoSessie en wat een fijne mensen. Wat hebben ze het goed samen. Monique en Leo, wat vind ik het speciaal om jullie beter te leren kennen en om jullie samen te mogen fotograferen. Ik hoop dat jullie lang nagenieten van deze Herfst LoveShoot. <3 Heb jij ook interesse in een loveshoot? Echt eens je partner verrassen? Behoefte aan quality time? Stuur ons een bericht en we maken snel een afspraak. Ga je binnenkort trouwen en zoek je nog een Bruidsfotograaf? We spreken graag af.

LoveShoot In Utrecht Lunetten
LoveShoot In Utrecht Lunetten
LoveShoot In Utrecht Lunetten
LoveShoot In Utrecht Lunetten
LoveShoot In Utrecht Lunetten

Samen de ervaring van een Loveshoot, dat gunnen we iedereen. Wil je echt je lief verrassen en zijn jullie te porren voor echt even quality time? Dan is dit een ervaring die je niet mag missen. Geef je op!

Ik heb interesse! >>

Posted in ,