FOTOSESSIE IN HET PARK | ANNELIES & DRIEKUS

Fotosessie In Het Park

Ze zijn al 40 jaar getrouwd en zijn voor deze Fotosessie in het park opgegeven door een vriendin. We hebben een afspraak met Annelies en Driekus, een echtpaar dat nog niet vaak bij een fotograaf op de foto is gezet. “Dat was met ons trouwen en nog een keer met de familie in de studio” vertelt Annelies. Maar wat deden ze het goed. Ondanks de kou kon de jas toch even uit, en door alle knuffels was het helemaal niet koud. Bedankt Annelies en Driekus dat jullie het aandurfden met ons. Nu maar fijn nagenieten van deze FotoSessie en heel veel plezier met de foto’s!

FOTOSESSIE MET FAMILIE

Wij kunnen on voorstellen dat je dit ook eens wilt ervaren. Dit is niet zomaar op de foto gaan maar echt even speciaal, op je allerbest op de foto. Een Fotosessie bij ons is een unieke ervaring, echt even anders dan anders. Wil je ook een fotosessie, misschien wel speciaal voor de feestdagen? Dan kan zeker! Heb je interesse in een FotoSessie in het park met je man/vrouw/vader/moeder/broer of zus, misschien wel met je hele gezin? Vraag naar onze beschikbaarheid. 

Ik heb interesse! >>

Fotosessie In Het ParkFotosessie In Het ParkFotosessie In Het Park Fotosessie In Het Park Fotosessie In Het Park

Wil je ook zo’n geweldige FotoSessie of wil je iemand verrassen? Laat het ons weten! We maken snel een afspraak met je. Volg je onze pagina op Facebook al? Via deze pagina hebben Annelies en Driekus ons gevonden. Klik op LIKE en mis geen updates van ons.

Ja, dit lijkt me leuk! >>
Posted in ,