IN EN OM HET HUIS | DEVENTER | NICO EN BARBARA

In En Om Het Huis Reportage Deventer

Wat een leuke dag was dit in Deventer bij Nico (38), Barbara (35), Milan (7) en Job (2). We maken in en om het huis gezinsfoto’s. Maar eerst een gastvrije ontvangst en een ongedwongen kennismaking. Kinderverpleegkundige Barbara en stoere Nico vormen samen met twee ondernemende binken een vrolijk gezin. Milan is profvoetballer in de dop en trapt graag tegen een balletje. De kleine Jop is een deugniet. Als mama even niet kijkt, haalt hij peuterkattenkwaad uit in de keuken. Blijf dan maar eens serieus! <3

Lekker naar buiten

In Deventer woont het gezin vlakbij school in een kindvriendelijke buurt. Het is een prachtige dag, dus we zoeken de zon op. Even een lekker balletje trappen op het veldje vlakbij. Milan laat zien dat hij een goede traptechniek heeft. Jop is niet onder de indruk en doet niet onder voor z’n grote broer.

Gezinsfoto’s in de speeltuin

Daarna gaat het roetsj van de glijbaan af. Klimmen, klauteren, schommelen in de achtertuin: ook Barbara en Nico doen vrolijk mee. Gaaf om te zien hoeveel plezier ze samen hebben. Job laat nog even zien hoe goed hij kan fietsen en bellen blazen tegelijk. Je gaat als een speer Job!

Sprankelende ogen

Dank je wel Nico, Barbara, Milan en Jop. Mooi om te zien hoe dol jullie op elkaar zijn. Ook huis-tuin- en keuken momenten zijn zooo het waard om vast te leggen. Vooraf vertelde Nico dat hij hoopte in de foto’s sprankelende ogen te zien. Nou.. volgens ons is dat goed gelukt!

Wil je ook zo’n leuke reportage?

Wil je ook zo’n leuke reportage? Laat dan een berichtje achter en je hoort snel van mij. In januari ga ik naar Cambodja om daar samen met 14 vrouwen en Stichting Habitat for Humanity in te zetten: huizen bouwen met en voor mensen daar. Alle opbrengsten van deze in-en-om-het-huis sessies zijn dan ook voor deze reis. Wil je meer weten? Kijk dan hier.

Wil je het uitgebreide verslag lezen van de bouwreis? Lees hier: Habitat Bouwreis CambuildJA.

 

Posted in ,