EENVOUDIG TROUWEN GPS | UTRECHT | YVETTE & JANDAAN

Geregistreerd Partnerschap Utrecht

Je moet een paar roltrappen nemen voordat je er bent maar bij het Nieuwe Stadskantoor in Utrecht kun je heel hoog Eenvoudig Trouwen en je registreren als partners. Yvette en Jandaan stappen op die roltrap naar de 6e van het Stadskantoor om vandaag de papier te tekenen als partners. Na een kort officieel gedeelte is het 10 minuten later gepiept! Het is officieel.

EENVOUDIG TROUWEN & GPS

Gefeliciteerd lieve Yvette en Jandaan!!! Ook met jullie dochter die ondertussen geboren is. Voor de wet zijn jullie nu partners (GPS), wat toch wel veel op Eenvoudig Trouwen lijkt, maar dat waren jullie natuurlijk allang.

Gaan jullie je ook registreren? Willen jullie ook je handtekening zetten in het Stadskantoor? Ons advies: Laat dit vastleggen, je doet het maar een keer. Voor die blijvende herinnering nu en zo fijn voor later.

Ik heb interesse! >>

Geregistreerd Partnerschap Utrecht Geregistreerd Partnerschap Utrecht Geregistreerd Partnerschap Utrecht Geregistreerd Partnerschap Utrecht Geregistreerd Partnerschap Utrecht Geregistreerd Partnerschap Utrecht Geregistreerd Partnerschap Utrecht Geregistreerd Partnerschap Utrecht Geregistreerd Partnerschap Utrecht Geregistreerd Partnerschap Utrecht Geregistreerd Partnerschap Utrecht Geregistreerd Partnerschap Utrecht

Gaan jullie Eenvoudig Trouwen en wil je daar mooie foto’s van? Jullie JA-woord vastleggen en ook nog en geweldige reportage in het centrum van Utrecht? Vraag hier naar meer informatie.

Ja, dit lijkt me leuk! >>