EENVOUDIG TROUWEN | UTRECHT | USHA & RICHARD

Eenvoudig Trouwen In Utrecht

Wat hebben ze er zin in en wat is het een speciale dag voor ze. Eindelijk gaan Usha en Richard “Eenvoudig Trouwen” in de geboortestad van Richard: Utrecht. En het is een prachtige zonnige, fijne dag in het bijzijn van hun dochter en familie. We hebben elkaar al eerder ontmoet tijdens een KennismakingsLoveShoot. Bekijk hier hoe dat was tijdens deze winterse shoot.

STADSKANTOOR UTRECHT

Ze zijn dol op elkaar en willen niks liever dan met elkaar trouwen! Hij is geboren en getogen in Utrecht dus hun keuze was snel gemaakt: trouwen in de nieuwe stadskantoor van Utrecht om later het feest te geven in de plaats waar ze nu wonen, in Zoetermeer. Samen zijn met de mensen die het meest dichtbij staan is het belangrijkste. We nemen de roltrap naar de 6e verdieping, op naar de ronde bank voor de korte ceremonie.

AMERICAN PANCAKES

Na de korte ceremonie maken we mooie foto’s op onze route naar het centrum. De Mariaplaats, Zadelstraat, Domplein en Pandhof. Stuk voor stuk mooie fotogenieke plekken. Via de Steenweg en de Buurkerk eindigen we bij ANNA Pancakes. Daar vind je echte American Pancakes, waar het paar zoooo van houdt. Het restaurant is speciaal voor hen opengegaan deze dag. En wat hebben we gesmikkeld. Nogmaals van harte gefeliciteerd Usha en Richard!

Wil je meer weten over onze Eenvoudige Bruidsreportages? Kijk op onze Trouwpagina.

Eenvoudig Trouwen In Utrecht Eenvoudig Trouwen In Utrecht Eenvoudig Trouwen In Utrecht Eenvoudig Trouwen In Utrecht Eenvoudig Trouwen In Utrecht Eenvoudig Trouwen In Utrecht Eenvoudig Trouwen In Utrecht Eenvoudig Trouwen In Utrecht Eenvoudig Trouwen In Utrecht Eenvoudig Trouwen In Utrecht Eenvoudig Trouwen In Utrecht Eenvoudig Trouwen In Utrecht Eenvoudig Trouwen In Utrecht Eenvoudig Trouwen In Utrecht Eenvoudig Trouwen In Utrecht Eenvoudig Trouwen In Utrecht Eenvoudig Trouwen In Utrecht Eenvoudig Trouwen In Utrecht Eenvoudig Trouwen In Utrecht Eenvoudig Trouwen In Utrecht