EENVOUDIG TROUWEN AMERSFOORT | MONIKA & GERT-JAN

Eenvoudig Trouwen In Amersfoort

De Poolse Monika en de Hollandse Gert-Jan besluiten eenvoudig te trouwen in het mooie Amersfoort! Na de langverwachte, heerlijk verfrissende regenbui is het genieten in de stad. Bij de mooie Middeleeuwse stadspoort, grachten en andere prachtige gebouwen uit deze oude binnenstad genieten Monika en Gert-Jan van elkaar. Zo mooi om te zien en altijd bijzonder om te mogen fotograferen op zo’n speciale dag!!! Wat een fijne reportage, waarbij het rood van Monika’s boeket, schoenen en centuur prachtig uitkomen bij de oude gebouwen in Amersfoort. Ook staat het blauwe pak Gert-Jan uitstekend. Af en toe zijn ze vergeten dat er ook een fotograaf aanwezig is en dat zien we het liefst. Samen genieten en plezier hebben om elkaars grappen. Na de reportage is het tijd om naar het oude stadhuis te gaan. Daar worden ze opgewacht door Nederlandse en Poolse familie.

NU OOK IN AMERSFOORT

Wist je al dat je nu ook een Eenvoudig Trouwen pakket kunt kiezen voor Amersfoort? Een leuke, ontspannen shoot en de ceremonie vastgelegd? Het lijkt ons heerlijk daar jullie mooiste dag vast te mogen leggen. <3 Gaan jullie ook trouwen, klein of groots, en wil je super mooie foto’s van jullie samen? Niet poseren en samen geweldige herinneringen maken? Wij zijn van de partij! Stuur ons een berichtje en we plannen snel een afspraak in!

Ja, dit lijkt me leuk! >>

Eenvoudig Trouwen In Amersfoort Eenvoudig Trouwen In Amersfoort Eenvoudig Trouwen In Amersfoort Eenvoudig Trouwen In Amersfoort Eenvoudig Trouwen In Amersfoort Eenvoudig Trouwen In Amersfoort Eenvoudig Trouwen In Amersfoort Eenvoudig Trouwen In Amersfoort Eenvoudig Trouwen In Amersfoort Eenvoudig Trouwen In Amersfoort Eenvoudig Trouwen In Amersfoort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geïnspireerd geraakt of nieuwsgierig? Laten we afspreken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Tot snel!